Jump to content
IGNORED

Pakovanje poklona

Aule@

Recommended Posts

Posted (edited)

Zhelim da drugaru zapakujem poklon u papir koji tju vam ukratko opisati. Zhutjkaste boje, deblji od standardnog papira za pakovanje, krut, obichno se nekim (rather than selotejpom)kanapom ,,zalepi", tj vezhe. Mislim da sam takav video u nekolicini starih filmova kao nachin pakovanja paketa prilikom slanja poshtom. Nadam se da ovo ne zhuchi toliko konfuzno :blink:edit:Pitanje je kako se taj papir zove i gde ga mogu natji

Edited by Aule@
Posted
Zhelim da drugaru zapakujem poklon u papir koji tju vam ukratko opisati. Zhutjkaste boje, deblji od standardnog papira za pakovanje, krut, obichno se nekim (rather than selotejpom)kanapom ,,zalepi", tj vezhe. Mislim da sam takav video u nekolicini starih filmova kao nachin pakovanja paketa prilikom slanja poshtom. Nadam se da ovo ne zhuchi toliko konfuzno :blink:edit:Pitanje je kako se taj papir zove i gde ga mogu natji
kao što mu i namena kaže, taj papir se zove pakpapir :) imaš da ga kupiš u savremenim administracijama po gradu (vasina, kralja petra...), u šumadiji u knezu...a ako ipak to nije taj, nego ti treba neka fensija imitacija, onda je najbolje da odeš u onu papirnicu u knjižari plato u filozofskom... tamo imaju jednu veliku policu sa raznim papirima, pa valjda prepoznaš taj koji si zamislio :)srećno!
Posted

Na osnovu opisa rekao bih da tebi treba natron papir.

Posted
Na osnovu opisa rekao bih da tebi treba natron papir.
I ja bih rekao. Natron imas na tabake 70x50cm u svakoj vecoj knjizari.
Posted

Spakovao sam pomotju pakpapira, i fino je proshlo. Ona teta sa arhitekture mi(nije mnogo, znam) za 15 dinara prodala skoro 2m^2 tog papira. Hteo sam da uvijem jednu manju knjigu. Shta sada da radim sa tim papirom?(osim kada prigusti).Bash tju da potrazhim taj natron. Da li se isto mozhe u knjizharama kupiti?Lepo je prihvatjen poklon, makar pakovanje

Posted

natron uglavnom prodaju knjizare koje prodaju i slikarski materijal. ima u platou, golsvortijevoj, preko puta skadarlije, u narodnog fronta i te de... oko 15 dinara je svuda, metar sa sedamdeset.

Posted (edited)
Spakovao sam pomotju pakpapira, i fino je proshlo. Ona teta sa arhitekture mi(nije mnogo, znam) za 15 dinara prodala skoro 2m^2 tog papira. Hteo sam da uvijem jednu manju knjigu. Shta sada da radim sa tim papirom?(osim kada prigusti).Bash tju da potrazhim taj natron. Da li se isto mozhe u knjizharama kupiti?Lepo je prihvatjen poklon, makar pakovanje
Pa baci ga u djubre. Sta bi trebalo drugo da radis? :) Edited by foto
Posted
Pa baci ga u djubre. Sta bi trebalo drugo da radis? :)
ma da... Kupi još neki poklon nekome, obradovaće se :)
  • 3 years later...
Posted

uuu strava!samo ja ne da ne bih imao strpljenja da ovo motam... osušilo bi mi se ovo lišće dok bih uspeo da ga svežem.