Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Mijaljevic:"Van Der Vart, odlican sut levom nogom, iako se zna da mu je desna noga jaca..."1 poznavalac materije.

Posted

Straja sinoc u pregledu LS konstantno izgovarao "Park Si Jung"...prekrstio coveka :)

Posted

Da, da, "izbacio iz ležišta", ko da je o krevetu reč. Verovatno htede reći "težišta", no, ko će se u svoj toj 1 euforiji setiti svih tih reči...

Posted

Ne mogu da se smirim vec 20 minuta... Kakav lik :Hail:

Posted

pa zampa :Hail::lol: pre je morao da se smiri posle 20ak sekundi jer su ga tad ukljucivali™ na stadionu da kaze ime strelca (per la roma, il genio ... ), a sad vise nije spiker na stadionu pa moze da vristi koliko hoce :D

Posted

kakav majstor :lol: da se zovem mirko, ovo bi mi bio ringtone!

• 2 weeks later...
Posted

sport klub, engleska III, brighton-bournemouth, komentator priča o nekom treneru i kaže da je taj doveo neki klub "od lig tua (!!!!) do lig uana (!!!!)" ...jbt...

Posted
Ali veceras je doziveo zvezdane trenutke!!!!"Malopre mi je zvonio telefon zvao me Pedro Pinto sa CNN-a...." uzivo u programu :isuse: :isuse: :isuse:
Posted

Nije mogao da se javi, bio zauzet sa Gvidom

Posted

Djoković vodi 6:2, 5:2, Španac servira.Mijaljević: "Da vidimo može li Đoković da ispuni moju želju, da posle 6:3, 6:3 u prvom i 6:1, 6:1 u drugom kolu, pobedi rezultatom 6:2, 6:2!"

Posted (edited)
:lol::blink::isuse: Tezak dusevni bolesnik.Jel ima ta patoloska opsednutost brojevima kakav strucan naziv? Edited by Milogled Bluff