Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

On 17. 6. 2010. at 18:22, Skyglider said:
Nacionalizam je u tim krajevima dosta izrazeniji zbog rata i svih sranja koja su se desila, a on je previse blizak sa Bosnjacima za uskus mnogih u manjem entitetu BiH.
Naravno i to su ljudi sa RTRS-a trebali da ukapiraju pre poluvremena doticne utakmice. Ove mamlaze koji koriste termin ''republika sumska'' ne bih komentarisao.
  • Replies 5.1k
  • Views 508.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

On 17. 6. 2010. at 17:22, tsva said:
ja sam pratio prenos i on je za vreme toga pominjao "zmajeve" osim toga trn je u oku primitivaca iz republike sumske jer prica ekavicom a 100% je pro BiH.
Lik je trn u mozgu, a ne u oku svima sa očuvanim čulom sluha. Grebanje noktima po tabli proizvodi prijatniji zvuk od njegovog glasa.

Kum briljira na zenskoj odbojci

Edited by Team_Penske

car! sve vreme sapuce i kao da prica sam sa sobom.

apropo Vladanka Stojakovica s teme SP na RTS, izvestaj s utakmice II lige Sloboda Uzice - Rad sezona 1985/86http://www.youtube.com/watch?v=Vbck1WerTJA

Iiiii odlicna intervencija Ljukovcana. Da vidimo zasto se sada Nemci raduju, pa da, to je gol !? :Hail:

Kakav smehotres od izveštaja! :lol:

Edited by Quizmaster

Evo i Korac upravo broji "krvna zrnca" italijanskim odbojkasima...

Kum briljira

Juce je bio gori, raskukao se k'o gladna godina :mellow:

Kreten nije ni svestan da i dalje imamo sanse za prolaz ako Bugari kao i danas izgube od Brazila sa 3-0 ili 3-1, amerima igraju samo obe pobede i masimalnih 6 poena i onda se gleda set kolicnik

On 8. 7. 2010. at 20:41, Team_Penske said:
Kreten nije ni svestan da i dalje imamo sanse za prolaz ako Bugari kao i danas izgube od Brazila sa 3-0 ili 3-1, amerima igraju samo obe pobede i masimalnih 6 poena i onda se gleda set kolicnik
Mislim da će Brazilci danas rutinski da izgube, već su nas jednom sprcali kad nam je trebala njihova pobeda.

Šta smo zgrešili da nas onaj zgubidan Duško Milanović maltretira o Touru i na Evrosportu i na RTS? Bolid već deset godina ne uspeva da sazna kako se ispravno izgovaraju imena ekipa, da ne idem dalje :fur:

Edited by ajgor

U, bogte, dobili Brazilci 3:2, Bugari ispali jer imaju isto 26 bodova kao i mi, ali manje pobeda... Ipak pošteno odigrano!

Edited by Quizmaster

On 11. 7. 2010. at 15:06, Quizmaster said:
U, bogte, dobili Brazilci 3:2, Bugari ispali jer imaju isto 26 bodova kao i mi, ali manje pobeda... Ipak pošteno odigrano!
mislim da si promasio temu... :D