Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

neka mu je laka zemlja.... kako je ceo zivot carski krio da je bio nas:)

Posted
Na zalost, Jordan je bio narusenog zdravlja i ovo se moglo i ocekivati.

Prosle godine se slogirao a zatim mu je dijagnostifikovan karcinom pluca.

Pre koji mesec je u trenutno aktuelnom socijalnom programu i zvanicno napustio RTS.Rekli su prethodnici ali i ja se moram prisetiti tog prenosa iz Glazgova i cuvenog gola Scepovica.1 od upecatljivijih momenata mog detinjstva.Takodje, duet sa takodje pokojnim Mijajlom Kosticem kada su prenosili derbi je ostao nenadmasan.Pocivaj u miru Jordane... :(

Ovo nisam znao. :( Steta, bio je zaista doajen radio-novinarstva. Valjevo i Srbija su izgubili velikog coveka. Joco, neka Ti je laka zemlja i hvala Ti na nezaboravnom prenosu iz Glazgova.Vjecnaja pamjat!
Posted
Jako redak slucaj da se napise nesto i o prvom delu naslova teme, tj. dobrim komentatorima, doduse tuznom prilikom...Sjajan novinar.
Bas tako, neka mu je laka zemlja, legenda A nama je ostalo da slusamo "vrhunske" komentatore, juce na eurosportu cujem - krećala i susrećala :isuse:
Posted

kao arbajt i siesta...i fudbal. :Hail:

Posted
:Hail: kakav je car bio ovaj sloba novakovic, da je PPP postojao za njegova vakta, kapiram da bi imao najpopularniji topik u istoriji. jednom mesecno pustim jedno 20-tak audio fajlova iz njegovih prenosa, bude mi zlo od smeha. e da nam je takav u africi umesto ovog odrona uzivali bi ne samo u majstorijama zige, stojkovica i milijasa.
Posted
:Hail: kakav je car bio ovaj sloba novakovic, da je PPP postojao za njegova vakta, kapiram da bi imao najpopularniji topik u istoriji. jednom mesecno pustim jedno 20-tak audio fajlova iz njegovih prenosa, bude mi zlo od smeha. e da nam je takav u africi umesto ovog odrona uzivali bi ne samo u majstorijama zige, stojkovica i milijasa.
pa daj odaberi najbolje od tih fajlova i postuj ovde.
Posted

jedini komentator koji je imao svoju zastavu :Hail:sloba,novakovic.jpg

Posted

poslao meni neke duze na mail. pa ovaj sloba je car nevidjeni. mogu samo da zamislim kako je kada gledas ceo prenos.