Boza_zvani_Pub Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ima li negde na netu, neki audio snimak njegovog komentara?
MocaVukotic Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 radio prenos je nešto najzajebanije što navijač može da iskusi, posebno kad su ovakvi majstori to radili. izdvajam "kapiten partizana dobija loptu tačno na polovini onog dela terena koji pripada protivniku i sada gleda raspored svojih igrača..."
harper lee Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Car. Neku noc smo ga pominjali posle fudbala u Indjiji kao nedostizan ideal za ove danasnje komentatorske debile.
tsva Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 najvise sam kod njega cenio da je uvek navijao za nase bez rezerve sa istim entuzijazmomnemoguce mu je bilo prebaciti bilo kakvo klubastvo :Hail: Ostao jos samo Marko Markovicovi novi nisu nizasta
Kreator Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :( rip Neka mu je laka crna zemlja. :( Secam se te utakmice kao juce da je bila. Nije bilo TV prenosa, slusao se radio beograd. Jordan ju je tako efikasno preneo slusaocima u Srbiji da ste jednostvano imali utisak da i vi licno prisustvujete ovom antologijskom mecu.Nije ostalo jos mnogo ovakvih reportera.
Brazilac Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Na zalost, Jordan je bio narusenog zdravlja i ovo se moglo i ocekivati. Prosle godine se slogirao a zatim mu je dijagnostifikovan karcinom pluca. Pre koji mesec je u trenutno aktuelnom socijalnom programu i zvanicno napustio RTS.Rekli su prethodnici ali i ja se moram prisetiti tog prenosa iz Glazgova i cuvenog gola Scepovica.1 od upecatljivijih momenata mog detinjstva.Takodje, duet sa takodje pokojnim Mijajlom Kosticem kada su prenosili derbi je ostao nenadmasan.Pocivaj u miru Jordane... :(
Hamlet Strašni Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 RIP majstorukada cujem njegov glas, cini mi se da sam cetvrt veka mladji
pantelia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jako redak slucaj da se napise nesto i o prvom delu naslova teme, tj. dobrim komentatorima, doduse tuznom prilikom...Sjajan novinar.
Vajo Madžun Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 RIP majstorukada cujem njegov glas, cini mi se da sam cetvrt veka mladjiSlobodan udarac, tu na sredini terena koji pripada Partizanu. Izvodi ga Stanojkovic. Dodaje kratko do Milojevica. Milojevic je krenuo u silovit prodor. Prevario jednog, drugog igraca, a onda zastao... pogledao levo-desno, okliznuo se - pao i jos jedna prilika otisla je u nepovrat!KOLIKO SAMO ADRENALINA MI JE DONOSIO NJEGOV GLAS DOK SAM KRISOM NA CASU NA ONE KRETENSKE SLUSKE SA ANTENOM NA LEVOM UHU PRATIO KUP UTAKMICE.POCIVAJ U MIRU LEGENDO...
gervasius twinkleminkleson Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=E7gwQUsOftU
Recommended Posts