Кристофер Лумумбо Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 pojavio se gojko!!! dobro, nije se bas pojavio, ali cuje se njegov glas u reklami za mozart kladionicu. da li na ovaj nacin vraca dugove?
crtamOrasi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ma cuo sam gojka pre neki dan u prenosu neke strane lige na eurosportu ili sk, ne znam tacno.elem, iznenadio me viskovic sinoc u prenosu finala kupa italije. iscudjivao se udaranju balotelija od strane totija, kaze nije ovo toti koga znamo. jeste mu tenis specijalnost, ali je toti toliko pizdarija napravio tokom karijere da je morao da vidi bar nesto. sem toga fino odradio posao.
pantelia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 (edited) Evo ga Gojko prenosi Blekpul - Notingem Forest na SK+. Edited May 8, 2010 by pantelia
Quizmaster Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 (edited) Strajniću, šarane, fudbalski klub se zove Alanija (Vladikavkaz), a u Alanju ideš na letovanje. Edited May 8, 2010 by Quizmaster
Team_Penske Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Strajnic zadnjih 5 minuta proglasavao kraj tekme, nije mogao da doceka da pocne da slavi
svetskigigacar Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Joj, neka snimi neko ovog Duska Milanovica kad vodi Eurosport News, to je revija lapsusa i nepoznavanja sporta! Uzas, uzas!
DR. KUMALO Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Joj, neka snimi neko ovog Duska Milanovica kad vodi Eurosport News, to je revija lapsusa i nepoznavanja sporta! Uzas, uzas!Njegovi biseri sa pregleda premier lige ostaju u trajnom secanju. Aj da je za nekog poluanonimnog arijevca pomislio da se preziva Ejndzel, ali Juan Pablo Angel bas i nije bio potpuni epizodista u Aston Vili.
Quizmaster Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Kako beskrajno ide na jetra Pešikan, kad daje "iskusne" savete šta vi treba da uradite kako biste pobedili nekog tenisera/teniserku.
ducca Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 RIP Jordan Ivanovichttp://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=31&nav_id=435234Radijski prenosi tekmi koje su radili Jordan i pokojni Mijailo Kostic su bili nesto posebno. Hvala im na verno docaranim momentima drame koje su prenosili kao da ce svet da stane svakog casa, uzivanje je bilo slusati ih.
gervasius twinkleminkleson Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 :("niimalo bezazleno" je ostalo kao legendarna fraza iz svakog njegovog prenosa. bash mi je zao. RIP :(
tsva Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 kao sto rekoh na jednom drugom topicu - legenda koji je nemoguce zameniti. Uzivao sam gledajuci prenose a slusajuci njegov komentarhttp://www.youtube.com/watch?v=8HEO1fTgEnU
Recommended Posts