Daddy Cool Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Ja sam se 2006 vozio sa strajnicem busom u grcku.A ja u troli 40/41, bas onaj put kad sam se video sa tobom!
El Mago Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ...da se nadovezem na ovu pricu...kako ja cuh, Gnojko je dobio nogu na RTS jer je zakasnio na prenos neke Premier lige oko pola sata, a na SK upravo zbog ove navedene bezanije u sred prenosa...ali bar i dalje ima posao u Mozzart sportu
El Mago Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 retard sa Košave se uključio uživo iz Pionira u one njihove vesti, delovao je još izgubljenije nego tokom prenosa.
clever bastard Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Marjan ponovo jase .Prenosi Ligu Sampiona na federalnoj.
nisam ja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj, okršaj...
crtamOrasi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Danas, arena1, roma - inter, komentator iz tandema nas upoznao sa cinjenicom da Klaudio Pizaro igra u romi. Pritom neprestano laprdao neobracajuci se na sliku koju i on vidi.Sa druge strane Kum pokazao na rts2 novi imidz. Zapustio bradu jedva sam ga prepoznao.
MrX Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 (edited) Mene odusevljava lik koji prenosi tenis na ES (onaj sto kaze behend) kad pocne da se obraca gledaocima u drugom licu sa savetima poput... "Ako zelite da uzmete servis Venus Vilijams onda je najbolje da to uradite na pocetku seta" ... kao da je on igrao juce protiv Venus, a sutra ce neko od nas. Edited March 31, 2010 by MrX
Milosh76 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A to sto Fabregas igra u Barsenalu? Niko, nikad, kao ON.
Lucky Jim Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 (edited) U moru Mijaljevicevih gluposti veceras ova mi je bila omiljena - ˝Da je Riberi pogodio, bio bi to prvi igrac Bajerna u njegovoj istoriji koji je u evrokupovima dao gol na svoj rodjendan˝ . Mislim, jel stvarno postoji neko koga to zanima? Edited April 7, 2010 by Lucky Jim
Hamlet Strašni Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Арена спорт 3, имбецил који коментарише снимак Сандерленд Тотенхем. Стадион светлости, па стадион светлости. Много је ретардиран за канал који се плаћа. Какав самозадовољан, препотентан скот. Познат ми је глас, не знам ко је...
korindjar Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Da je Riberi pogodio, bio bi to prvi igrac Bajerna u njegovoj istoriji koji je u evrokupovima dao gol na svoj rodjendanja sam jedno 30tak sekundi bio zatecen kada sam cuo ovo. jedan od vecih wtf-ova koje sam imao
Lucky Jim Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ja sam jedno 30tak sekundi bio zatecen kada sam cuo ovo. jedan od vecih wtf-ova koje sam imaoMa, kreten. Zamisli lika koji visi po internetu proveravajuci da li je neki igrac Bajerna dao gol na svoj rodjendan? I jos ga placaju za to
Recommended Posts