Daddy Cool Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A kod prvog gola mu je Milito prevario "Tijerija Anrija"!!! :o
Behemoth Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dusko Milanovic i hokej na RTSu :isuse:Covek nema pojma o cemu prica...vristao kad god mu se ucinilo da je gol...i pak cesto nazivao loptom :isuse:Da nije bilo strucnog konsultanta Bere bilo bi agledljivo...Zvonko vrati se...sve ti je oprosteno :)
SNARC Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u čašu viskija."Zvonko Mihajlovski
sherman Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u čašu viskija."Zvonko Mihajlovski carsta li se deslio sa tom legendom? zna li neko? gde je sta radi?
SNARC Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Video sam ga skoro kada je usao u bus..gledajuci ga na Tv-u mislio sam da je rmpajlija ali sam se malkice razocarao kada sam video da mi je do ramena..ipak,to je covek koji je osmislio kudravog gaucosa i treba mu odati priznanje svakom prilikom. Uzimajuci u obzir ko ce sve komentarisati utakmice na ovom svetskom prvenstvu,pravicemo i njega i Milojka od blata.
olafsson Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 korac objasnjava na rts-u kako se skija i muzicke koje su zelje amerikanaca na ovim OI! Ne propustite! Slavko Cvitkovic objasnjavaInformaticka poduka :)
El Mago Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u čašu viskija."Zvonko Mihajlovskipričao je i o nekoj žvakaćoj gumi pokušavao sam da ga ne slušam...
Feindouno Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Boomba: "Sada je Barselona u kontroli"Misleci valjda na in control.
Team_Penske Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Sarenac pored Darka Rusa izgleda kao Denda
Filipenko Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kakav kreten na Sport Klubu, onaj najgori seljak, zaboravio sam mu ime."A sada, Francuska protiv Španije. Svi znamo kako su se Francuzi plasirali na Svetsko Prvenstvo, znači lopovi protiv Španaca"
Recommended Posts