Boza_zvani_Pub Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 korac objasnjava na rts-u kako se skija i muzicke koje su zelje amerikanaca na ovim OI! Ne propustite!
MayDay Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ja bih da kazem koju u odbranu milojka pantica iako je iz suprotnog tabora.pre dve godine ja sam nesto poslovno sa nekim strancima bila u maderi, ali u onom delu na kraju, sto je malo izdignut.dakle, ne blizu ulaza i toaleta.onda sam u jednom trenutku posla ka toaletu i osetila da me hvata nesvestica, da mi se oduzimaju ruke i noge, da mi se mraci pred ocima i da cu da padnem. procenila sam otprilike koliko ima do one police sa cigarama pa da i ako mi se skroz zacrni da se prislonim, ali ne vredi samo su mi se izmakle noge i pala sam ko sveca.ne traju meni te nesvestice vise od 5 sekundi, tako da sam ubrzo otvorila oci i videla milojka kako me podize i govori onim kvrgavim glasom: pa sta je tebi bilo sreco mala? dakle, smeh smehova!!! ja se digla, uzela gumenu bombonu, otisla do toaleta i vratila se medju ove kolege ko da nista nije bilo, a oni odande nisu mogli da vide.
TheBigFlegma Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ja bih da kazem koju u odbranu milojka pantica iako je iz suprotnog tabora.pre dve godine ja sam nesto poslovno sa nekim strancima bila u maderi, ali u onom delu na kraju, sto je malo izdignut.dakle, ne blizu ulaza i toaleta.onda sam u jednom trenutku posla ka toaletu i osetila da me hvata nesvestica, da mi se oduzimaju ruke i noge, da mi se mraci pred ocima i da cu da padnem. procenila sam otprilike koliko ima do one police sa cigarama pa da i ako mi se skroz zacrni da se prislonim, ali ne vredi samo su mi se izmakle noge i pala sam ko sveca.ne traju meni te nesvestice vise od 5 sekundi, tako da sam ubrzo otvorila oci i videla milojka kako me podize i govori onim kvrgavim glasom: pa sta je tebi bilo sreco mala? dakle, smeh smehova!!! ja se digla, uzela gumenu bombonu, otisla do toaleta i vratila se medju ove kolege ko da nista nije bilo, a oni odande nisu mogli da vide.Ne boj se, ne traje ni Milojku više od 5 sekundi.
Filipenko Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ne boj se, ne traje ni Milojku više od 5 sekundi.Ko zna koliko bi mu trajalo kada bi neki stranci™ pokazali interesovanje, spremni da ozbiljno ulože...
MayDay Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ne boj se, ne traje ni Milojku više od 5 sekundi.Hahhahahhahahahhahhahhaha! Da se ispovracas, ali super smesno...E jesi prostachina, ali je ovo za minijaturu!
gervasius twinkleminkleson Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 legendarni nebojsa sofranac, doajen crnogorskog komentatorstva:"Sta radi reziser prenosa, kakav prelazak kadrova, kao da Felini radi. Felini... koji je umro davno... 1993..."
Team_Penske Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Narator Krivokapic prenosi hokej na rts-u :)
lil'yo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jel to znaci da Zvonko Mihajlovski nije vise na RTS? Mislim cak i Milojku je taj covek asocijacija za hokej na ledu :)
teacher Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Narator Krivokapic prenosi hokej na rts-u :)Idi u qraz
Feindouno Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ko je ovaj idiot na hrvatskom SK?Cajldres zvani Atlanta, naturalizirani Kamerunac sofo itd... mutirao sam ga nakon 30 sekundi, to mi je rekord.
Milosh76 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 (edited) Aca prenosi Inter - Celzi.. ocekuje se gomila budalastina...Vec prica o sudaru golmana Intera, ocekuju se pikanterije o sexualnim dozivljajima kapitena Celzija - Terija... Edited February 24, 2010 by Milosh76
Delija67 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Aca je na korak od slovenske antiteze u uvodnoj reci
Milosh76 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Aca zvuci kao los prevodilac komentatora iz FM10 Samuel i Lusio imaju po 31 godinu, s tim sto ce Samuel sledeceg meseca napuniti 32 kakav komentator!
Recommended Posts