Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

korac objasnjava na rts-u kako se skija i muzicke koje su zelje amerikanaca na ovim OI! Ne propustite!

• Replies 5.1k
  • Views 509.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

ja bih da kazem koju u odbranu milojka pantica iako je iz suprotnog tabora.pre dve godine ja sam nesto poslovno sa nekim strancima bila u maderi, ali u onom delu na kraju, sto je malo izdignut.dakle, ne blizu ulaza i toaleta.onda sam u jednom trenutku posla ka toaletu i osetila da me hvata nesvestica, da mi se oduzimaju ruke i noge, da mi se mraci pred ocima i da cu da padnem. procenila sam otprilike koliko ima do one police sa cigarama pa da i ako mi se skroz zacrni da se prislonim, ali ne vredi samo su mi se izmakle noge i pala sam ko sveca.ne traju meni te nesvestice vise od 5 sekundi, tako da sam ubrzo otvorila oci i videla milojka kako me podize i govori onim kvrgavim glasom: pa sta je tebi bilo sreco mala? dakle, smeh smehova!!! ja se digla, uzela gumenu bombonu, otisla do toaleta i vratila se medju ove kolege ko da nista nije bilo, a oni odande nisu mogli da vide.

jedan je Milojko Pantic!

ja bih da kazem koju u odbranu milojka pantica iako je iz suprotnog tabora.pre dve godine ja sam nesto poslovno sa nekim strancima bila u maderi, ali u onom delu na kraju, sto je malo izdignut.dakle, ne blizu ulaza i toaleta.onda sam u jednom trenutku posla ka toaletu i osetila da me hvata nesvestica, da mi se oduzimaju ruke i noge, da mi se mraci pred ocima i da cu da padnem. procenila sam otprilike koliko ima do one police sa cigarama pa da i ako mi se skroz zacrni da se prislonim, ali ne vredi samo su mi se izmakle noge i pala sam ko sveca.ne traju meni te nesvestice vise od 5 sekundi, tako da sam ubrzo otvorila oci i videla milojka kako me podize i govori onim kvrgavim glasom: pa sta je tebi bilo sreco mala? dakle, smeh smehova!!! ja se digla, uzela gumenu bombonu, otisla do toaleta i vratila se medju ove kolege ko da nista nije bilo, a oni odande nisu mogli da vide.
Ne boj se, ne traje ni Milojku više od 5 sekundi.
Ko zna koliko bi mu trajalo kada bi neki stranci™ pokazali interesovanje, spremni da ozbiljno ulože...

jebo ih robEn

Hahhahahhahahahhahhahhaha! Da se ispovracas, ali super smesno...E jesi prostachina, ali je ovo za minijaturu!

legendarni nebojsa sofranac, doajen crnogorskog komentatorstva:"Sta radi reziser prenosa, kakav prelazak kadrova, kao da Felini radi. Felini... koji je umro davno... 1993..."

Narator Krivokapic prenosi hokej na rts-u :)

Jel to znaci da Zvonko Mihajlovski nije vise na RTS? Mislim cak i Milojku je taj covek asocijacija za hokej na ledu :)

Narator Krivokapic prenosi hokej na rts-u :)
Idi u qraz :lol:

Ko je ovaj idiot na hrvatskom SK?Cajldres zvani Atlanta, naturalizirani Kamerunac sofo itd... mutirao sam ga nakon 30 sekundi, to mi je rekord.

Aca prenosi Inter - Celzi.. ocekuje se gomila budalastina...Vec prica o sudaru golmana Intera, ocekuju se pikanterije o sexualnim dozivljajima kapitena Celzija - Terija...

Edited by Milosh76

Aca je na korak od slovenske antiteze u uvodnoj reci

Aca zvuci kao los prevodilac komentatora iz FM10 Samuel i Lusio imaju po 31 godinu, s tim sto ce Samuel sledeceg meseca napuniti 32 :isuse: kakav komentator!