J.R. Cash Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Kladio se na crtu.To objasnjava dosta stvari vezano za njegove prenose - potpunu odsutnost, ne oglasavanje po desetak minuta, kliktanje misa koje se cuje u prenosu, iscitavanje rezultata premijer lige za vreme prenosa lige sampiona...
Feindouno Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Kaze ovaj konj na BHT-u da Mokoena nije pozvan izgleda u reprezentaciju za kup nacija, i kenja kako nemaju bas veliki fond igraca pa mu cudno da ovaj nije otisao...Naravno JAR se nije ni kvalifikovala.
pp34 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kladio se na crtu.To objasnjava dosta stvari vezano za njegove prenose - potpunu odsutnost, ne oglasavanje po desetak minuta, kliktanje misa koje se cuje u prenosu, iscitavanje rezultata premijer lige za vreme prenosa lige sampiona...prica se o cifri od 50k eur ... zanimljivo ... btw zadnji prenos koji je odradio na SK je zavrsio tako sto je bezao na backdoor preko ograde ... jer su mu dosla 2 krimosa i kucnula na prozor gluve sobe dok je bio u prenosu . info iz prve ruke.
nisam ja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 eat that tashtinho:lol:goja kraljina komentatora.
clever bastard Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 (edited) Na B92 smo upravo saznali da su Sonja Ricards i Kenesesa Bekele podijelili jack-pot Zlatne lige u atletici. Edited January 2, 2010 by clever bastard
Кристофер Лумумбо Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 danas gledam klipove i naletim na ovo. samo je jedan kralj.obradovic
stoka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Vojislav-Voja Mandić sa Eurosporta, komentariše pikado, kuglanje, stoni fudbal i sve one opskurne sportove. Genijalno!
Buckyball Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) Pre neki dan su prenosili turnir u papir-kamen-makaze. Edited January 3, 2010 by Buckyball
Team_Penske Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ili ona takmicenje sa psima, od bacanja frizbija do long jump-a u bazen
stoka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ima i ono takmičenje u brzom ređanju plastičnih čaša ... Nekad pomislim šta će dva kanala Eurosportu kada program mora da popunjava ovim glupostima ...
Un-juice Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Volite se, bre, ljudi, manite mržnjuhttp://www.blic.rs/blog_article.php?id=181
nisam ja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ok kazze chovek.meni je on najuredu od svijuok
Daddy Cool Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mijaljevic (Stouk - Fulam) ... ne znam sta je coveku, samo se cereka i glupira?!
Team_Penske Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Takav je bio i na foxu do prelaska na rts, a sad se i ovde oslobodio pa se blamira
Lutador Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) Komentator na Sport klubu + reakciju Dragutinovića ocenio kao kardinalnu Edited January 5, 2010 by Lutador
Recommended Posts