September 25, 200915 yr Je l' slika neko onog morona sa hitlerovskom frizurom na RTS?Doduše, frizura ide na kontra stranu... Edited September 25, 200915 yr by Quizmaster
September 30, 200915 yr "Sada nase moraju da ih stisnu!"wtf, kako nekog mozes da stisnes u odbojci?npr. da napadnu servisom
September 30, 200915 yr A koji kurac je bio sinoc Stojanovicu? Najzanimljivije mi je bilo kad je pricao za Gamberinija (povremeno je izgovarao i Gamborini) nesto u fazonu da "njegovo prezime na italijanskom bukvalno znaci gamborcic". Vat d fak iz gamborcic, jebote?
September 30, 200915 yr A koji kurac je bio sinoc Stojanovicu? Najzanimljivije mi je bilo kad je pricao za Gamberinija (povremeno je izgovarao i Gamborini) nesto u fazonu da "njegovo prezime na italijanskom bukvalno znaci gamborcic". Vat d fak iz gamborcic, jebote? gambor - vrsta morskog rakaBaš proseravanje.
September 30, 200915 yr Mali gambor bre Glinticu. Aj nek se javi bar jos jedan koji nije znao da je gamborcic mali gambor vrsta morskog raka, inace sam ispao zesce glup u drustvu.
September 30, 200915 yr Ne sekiraj se, nisi ispao glup, nije bas u Srbiji common knowledge poznavanje vrsta rakova za jelo.