Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Teacheru, nisi gledao prenos beogradskog mitinga? Stari tandem Korac-Kovinjalo. Na zalost, nisam imao vremena da gledam, samo sam u prolazu uhvatio Duska kako prica da su se u Beogradu svakodnevno odrzavale znacajne evropske manifestacije, pa su Beogradjani zasiceni... verovatno je pokusavao da opravda mizernu posetu.

Posted

Nendrijashevic pre neki dan rece da ce svaki dan biti specijalna emisija na RTS u 20h...E tu bi bilo dosta materijala za blog pogotovo kad se u studiju pojave razni Golci, Visnjevci, Spasoje Paja, Stanislav Karasi i co.

Posted

Inače, verovatno će vas radovati da saznate da će jedan od svima nama omiljenijih sportskih novinara karijeru nastaviti na RTS-u. Premijera bi trebalo da bude upravo EP. Nažalost, ne smem da kažem ko je još uvek...A i postoji šansa da se zajebem <_<

Posted

ih pa to je stara vest :)

Posted

Ja bih voleo da vidim Maratonca na RTS-u, nadam se da je on.

Posted

Mora da je 1 naslednik Riste Kubure

Posted
ih pa to je stara vest :)
Tebi. I meni :rolleyes:
Posted

Dok Evropa uziva u prenosima sa Evropskog prvenstva u hd tehnologiji mi slusamo Gojka i Nedeljka kako briljiraju na analognoj slici i tonu.Vecerasnje sportske vesti na javnoj kanalizaciji vodio je niko drugo do Aleksandar Stojanovic, nisam ni znao da je otisao sa b92

Posted

Jel to Memedović rekao da Italijanima neće igrati Karvaljo?

Posted

Pa dobro je rekao, Karvaljo ne igra.

Posted

Zeljko Vela objasnjava :Hail: :Hail:

Posted

Poslušajte intervju Nikole Nikića ako već niste. Vrijedi svake potrošene sekunde :Hail:

Posted
Vecerasnje sportske vesti na javnoj kanalizaciji vodio je niko drugo do Aleksandar Stojanovic, nisam ni znao da je otisao sa b92
" ne znam da li vas zanima..... ali..... nezvanicno, Slaven Bilic nosi statuu Device Marije...... ne statuu, vec, .... kakodakazem..... " :lol: Ako smo nesto videli, onda je to da na ovakvim takmicenjima tekme moraju da rade 2 coveka, prosto je previse za samo 1.
Posted
" ne znam da li vas zanima..... ali..... nezvanicno, Slaven Bilic nosi statuu Device Marije...... ne statuu, vec, .... kakodakazem..... " :lol: Ako smo nesto videli, onda je to da na ovakvim takmicenjima tekme moraju da rade 2 coveka, prosto je previse za samo 1.
statuu? :lol: aj ne zajebavaj.... kakav idiot... Inace, slazem se, 2 coveka moraju da rade, mada mislim da bi tandem, recimo, Stojanovic - Kovinjalo, bio poput Lazetic - Goga Obradovic na terenu...