El Mago Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Teacheru, nisi gledao prenos beogradskog mitinga? Stari tandem Korac-Kovinjalo. Na zalost, nisam imao vremena da gledam, samo sam u prolazu uhvatio Duska kako prica da su se u Beogradu svakodnevno odrzavale znacajne evropske manifestacije, pa su Beogradjani zasiceni... verovatno je pokusavao da opravda mizernu posetu.
lil'yo Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nendrijashevic pre neki dan rece da ce svaki dan biti specijalna emisija na RTS u 20h...E tu bi bilo dosta materijala za blog pogotovo kad se u studiju pojave razni Golci, Visnjevci, Spasoje Paja, Stanislav Karasi i co.
arrgh Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Inače, verovatno će vas radovati da saznate da će jedan od svima nama omiljenijih sportskih novinara karijeru nastaviti na RTS-u. Premijera bi trebalo da bude upravo EP. Nažalost, ne smem da kažem ko je još uvek...A i postoji šansa da se zajebem <_<
Zli Gli Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja bih voleo da vidim Maratonca na RTS-u, nadam se da je on.
Team_Penske Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dok Evropa uziva u prenosima sa Evropskog prvenstva u hd tehnologiji mi slusamo Gojka i Nedeljka kako briljiraju na analognoj slici i tonu.Vecerasnje sportske vesti na javnoj kanalizaciji vodio je niko drugo do Aleksandar Stojanovic, nisam ni znao da je otisao sa b92
radar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jel to Memedović rekao da Italijanima neće igrati Karvaljo?
Mister No Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 http://vinovo.magnify.net/watch/playlist/BGLXJD8CLBJCTRP0
Mister No Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Poslušajte intervju Nikole Nikića ako već niste. Vrijedi svake potrošene sekunde
Alphons Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Vecerasnje sportske vesti na javnoj kanalizaciji vodio je niko drugo do Aleksandar Stojanovic, nisam ni znao da je otisao sa b92" ne znam da li vas zanima..... ali..... nezvanicno, Slaven Bilic nosi statuu Device Marije...... ne statuu, vec, .... kakodakazem..... " Ako smo nesto videli, onda je to da na ovakvim takmicenjima tekme moraju da rade 2 coveka, prosto je previse za samo 1.
Leonidas Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 " ne znam da li vas zanima..... ali..... nezvanicno, Slaven Bilic nosi statuu Device Marije...... ne statuu, vec, .... kakodakazem..... " Ako smo nesto videli, onda je to da na ovakvim takmicenjima tekme moraju da rade 2 coveka, prosto je previse za samo 1.statuu? aj ne zajebavaj.... kakav idiot... Inace, slazem se, 2 coveka moraju da rade, mada mislim da bi tandem, recimo, Stojanovic - Kovinjalo, bio poput Lazetic - Goga Obradovic na terenu...
Recommended Posts