Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

jel mozda vec konstatovano da je Aca isti Miroslav Ilic- Guliver iz Vise od igre?? od kako fura tu frizuru znam da mi lici na nekoga i konacno sam se setio na koga :lol:

Posted
mozda tijana zeli nesto da mu kaze, a ne sme.
:wub:
tijana ne kapira da aca i aktuelna mu frizura stoje u savršenom skladu. bravo za stilistu!
:)33mwo6g.jpg
Posted

Pored Džileta bi i Čak Noris izgledao kao metroseksualac :wub:

Posted

lik koji prenosti Trojkog na SK povremeno prica samo izmedju gemova.Kada to ne radi govori stvari tipa - "osecate li i vi brejk?". Ali mi je gotivan, ne znam zasto... :)

Posted

ima tu retardiranu intonaciju. stalna drama.i ima te struchne analize udaraca. ushao je kolenima pod loptu, pao je na ledja kod behenda..

Posted
ima tu retardiranu intonaciju. stalna drama.i ima te struchne analize udaraca. ushao je kolenima pod loptu, pao je na ledja kod behenda..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Posted

Evo i Koraca ponovo u akciji. Prenosi neku odbojku...mi protiv argentinevrlo neraspolozen i smoren, emocionalno odsutan...nema vise starog Duleta :(

Posted

Nepoznati reporter sa HRT-a američkog golmana zove Havard. :Hail:

Posted
Drago Ćosić ti je nepoznat? Stidi se...
Posted
Drago Ćosić ti je nepoznat? Stidi se...
:blush: Slabo gledam TV, ne mogu ni ove naše da popamtim.
Posted
Havard je samo jedna od varijanti i kombinacija...Ali obozavao sam fantasticne pokusaje autenticnog americkog izgovora prezimena amera :lol:
Posted

"prvenstvo za igrace koji su na pocetku kvalifikacija rodjeni posle 1. januara 1986."aca stojanovic-genije, malopre

Posted

pa u pravu je..mislim, glupo je zvati vise U-21..pre ce biti U-23

Posted

Bas tako Gorance, sasvim je u pravu... :lol: Mislim, ne bi bilo fer da igraju i oni koji su rodjeni posle 1. januara 1986. godine ali na kraju kvalifikacija... :Hail: