Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

jel mozda vec konstatovano da je Aca isti Miroslav Ilic- Guliver iz Vise od igre?? od kako fura tu frizuru znam da mi lici na nekoga i konacno sam se setio na koga :lol:

• Replies 5.1k
  • Views 509.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

mozda tijana zeli nesto da mu kaze, a ne sme.
:wub:
tijana ne kapira da aca i aktuelna mu frizura stoje u savršenom skladu. bravo za stilistu!
:)33mwo6g.jpg

Pored Džileta bi i Čak Noris izgledao kao metroseksualac :wub:

lik koji prenosti Trojkog na SK povremeno prica samo izmedju gemova.Kada to ne radi govori stvari tipa - "osecate li i vi brejk?". Ali mi je gotivan, ne znam zasto... :)

ima tu retardiranu intonaciju. stalna drama.i ima te struchne analize udaraca. ushao je kolenima pod loptu, pao je na ledja kod behenda..

ima tu retardiranu intonaciju. stalna drama.i ima te struchne analize udaraca. ushao je kolenima pod loptu, pao je na ledja kod behenda..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:lol:

Evo i Koraca ponovo u akciji. Prenosi neku odbojku...mi protiv argentinevrlo neraspolozen i smoren, emocionalno odsutan...nema vise starog Duleta :(

Nepoznati reporter sa HRT-a američkog golmana zove Havard. :Hail:

Drago Ćosić ti je nepoznat? Stidi se...
Drago Ćosić ti je nepoznat? Stidi se...
:blush: Slabo gledam TV, ne mogu ni ove naše da popamtim.
Havard je samo jedna od varijanti i kombinacija...Ali obozavao sam fantasticne pokusaje autenticnog americkog izgovora prezimena amera :lol:

"prvenstvo za igrace koji su na pocetku kvalifikacija rodjeni posle 1. januara 1986."aca stojanovic-genije, malopre

pa u pravu je..mislim, glupo je zvati vise U-21..pre ce biti U-23

Bas tako Gorance, sasvim je u pravu... :lol: Mislim, ne bi bilo fer da igraju i oni koji su rodjeni posle 1. januara 1986. godine ali na kraju kvalifikacija... :Hail: