Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Evo ga, nesretnikBoom goes the dynamite :D
  • Replies 5.1k
  • Views 509.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Boom goes the dynamite :D
Ja to kad sam čuo, morao sam da pauziram, toliko me bio blam, još posle onog mešanja Milera i Kida...uh. :Dedit: u to ime i nova titula. :Dedit2: brljao još malo po netu. ovo je izgleda bio mega meme, ne znam kako mi je promaklo, ali je neodoljivo u svakom slučaju. A u klipu mi je ipak vrhunac kada mu se voditelji zahvale na prilogu, a ovaj - "Yeah".

Edited by Lrd

ovo je sa nekog castinga ... ovkavog debila sigurno ne bi pustili on air :D
koliko sam skapirao, crkao im je idiot pa je morao da improvizuje... a još je bio debeli početnik :)1+1=3
  • 2 weeks later...

Predrag Strajnić komentariše meč Del Potro - Troicki. :ph34r:

Who's next?Denda?Zakula?Srdjan himself?:unsure:

Mislim da Nedeljka cuvaju za veliko finale (u zenskoj konkurenciji)

Denda?
Može Nole jako i na mreži, i sa osnovne linije.Bio je to prejak ritern, lopta je u autu.Veliki majstor Nadal :lol:edit: Zaboravih

Edited by Conspirator

jelo ovo anabela basalo komentarise poker na eurosportu?
anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje.

Edited by Boza_zvani_Pub

anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje.
Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?
Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?
:)naravno, gost sam njenog kluba ali je i ona cesto tamo.veruj mi pored hostesa koje su zaduzene da igracima bude sto prijatnije, anabela izgleda kao 65707925048dc23fd9d45f866801835_big.jpg.

ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.ko mu je bio "strucni" komentator danas ?

ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.
Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? :unsure:
ko mu je bio "strucni" komentator danas ?
Neki Ivan Govedarica.
Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? :unsure:
paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno... :unsure:
paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno... :unsure:
Bojim se da pored sebe imaš mnogo pogubniji uticaj, nego što je to rts. Besplatan savet: stavi mu čiode u slaninu i ostavi na stolu. Debeli neće moći da odoli i moći ćemo ponovo da gledamo nfl na SK.

:Dja sam zapalio odande posle superbowla, tako da ce Darko morati da radi kontraofanzivu :) ali prenecu mu ideju :)