Lrd Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Boom goes the dynamite :DJa to kad sam čuo, morao sam da pauziram, toliko me bio blam, još posle onog mešanja Milera i Kida...uh. :Dedit: u to ime i nova titula. :Dedit2: brljao još malo po netu. ovo je izgleda bio mega meme, ne znam kako mi je promaklo, ali je neodoljivo u svakom slučaju. A u klipu mi je ipak vrhunac kada mu se voditelji zahvale na prilogu, a ovaj - "Yeah". Edited May 18, 2009 by Lrd
copkillah Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ovo je sa nekog castinga ... ovkavog debila sigurno ne bi pustili on air :Dkoliko sam skapirao, crkao im je idiot pa je morao da improvizuje... a još je bio debeli početnik :)1+1=3
Conspirator Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Predrag Strajnić komentariše meč Del Potro - Troicki.
Team_Penske Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Mislim da Nedeljka cuvaju za veliko finale (u zenskoj konkurenciji)
Conspirator Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) Denda?Može Nole jako i na mreži, i sa osnovne linije.Bio je to prejak ritern, lopta je u autu.Veliki majstor Nadal :lol:edit: Zaboravih Edited May 28, 2009 by Conspirator
Boza_zvani_Pub Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) jelo ovo anabela basalo komentarise poker na eurosportu?anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje. Edited May 28, 2009 by Boza_zvani_Pub
Filipenko Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje.Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?
Boza_zvani_Pub Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?:)naravno, gost sam njenog kluba ali je i ona cesto tamo.veruj mi pored hostesa koje su zaduzene da igracima bude sto prijatnije, anabela izgleda kao .
Alphons Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.ko mu je bio "strucni" komentator danas ?
Brazilac Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? ko mu je bio "strucni" komentator danas ?Neki Ivan Govedarica.
Alphons Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno...
teacher Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno... Bojim se da pored sebe imaš mnogo pogubniji uticaj, nego što je to rts. Besplatan savet: stavi mu čiode u slaninu i ostavi na stolu. Debeli neće moći da odoli i moći ćemo ponovo da gledamo nfl na SK.
Alphons Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :Dja sam zapalio odande posle superbowla, tako da ce Darko morati da radi kontraofanzivu :) ali prenecu mu ideju :)
Recommended Posts