May 18, 200915 yr Boom goes the dynamite :DJa to kad sam čuo, morao sam da pauziram, toliko me bio blam, još posle onog mešanja Milera i Kida...uh. :Dedit: u to ime i nova titula. :Dedit2: brljao još malo po netu. ovo je izgleda bio mega meme, ne znam kako mi je promaklo, ali je neodoljivo u svakom slučaju. A u klipu mi je ipak vrhunac kada mu se voditelji zahvale na prilogu, a ovaj - "Yeah". Edited May 18, 200915 yr by Lrd
May 18, 200915 yr ovo je sa nekog castinga ... ovkavog debila sigurno ne bi pustili on air :Dkoliko sam skapirao, crkao im je idiot pa je morao da improvizuje... a još je bio debeli početnik :)1+1=3
May 28, 200915 yr Denda?Može Nole jako i na mreži, i sa osnovne linije.Bio je to prejak ritern, lopta je u autu.Veliki majstor Nadal :lol:edit: Zaboravih Edited May 28, 200915 yr by Conspirator
May 28, 200915 yr jelo ovo anabela basalo komentarise poker na eurosportu?anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje. Edited May 28, 200915 yr by Boza_zvani_Pub
May 28, 200915 yr anabela basalo drzi TH Poker klub na novom beogradu, cest sam njen gost ;) , dosta se razume, ali retko igra...tako da ovo uopste nije iznenadjenje.Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?
May 28, 200915 yr Opa.Kad već mastiš brk sa njojzi, što ne iskoristiš priliku i ponekad odigraš i koju partiju pokera?:)naravno, gost sam njenog kluba ali je i ona cesto tamo.veruj mi pored hostesa koje su zaduzene da igracima bude sto prijatnije, anabela izgleda kao .
May 29, 200915 yr ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.ko mu je bio "strucni" komentator danas ?
May 29, 200915 yr ovo sa Strajnicem koji prenosi tenis gubi svaki smisao.Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? ko mu je bio "strucni" komentator danas ?Neki Ivan Govedarica.
May 29, 200915 yr Hoces da kazes da je u 1 momentu imalo bar malo smisla? paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno...
May 29, 200915 yr paaaaaa..... ne.ali posle slusanja RTSa i ja krenem da lupam gluposti... ko da je zarazno... Bojim se da pored sebe imaš mnogo pogubniji uticaj, nego što je to rts. Besplatan savet: stavi mu čiode u slaninu i ostavi na stolu. Debeli neće moći da odoli i moći ćemo ponovo da gledamo nfl na SK.
May 29, 200915 yr :Dja sam zapalio odande posle superbowla, tako da ce Darko morati da radi kontraofanzivu :) ali prenecu mu ideju :)