nisam ja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ja sam pochetkom godine startovao peshikana na fejzbuku, glede komentarisanja snukera. dobio sam odgovor kako trenutno imaju 'vishka sati' pa prenose i snuker, a da ce to vrlo brzo biti ukinuto. kao i da je on ranije trazio komentatore istog ali da su se svi branili nepoznavanjem igre, ali je na kraju ipak nastalo otimanje za sate. polupan odgovor beshe svakako.
nisam ja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ma bagra, ne znam kako ih nije sramota. ima onaj shto zna, i ponosan je kad nam skrene pazznju kako je bela ostala sa pogreshne strane plave :)i moram da napomenem da sam fejsbuk otvorio samo da bih nastartovao ovog struchnjaka.off topic:juche tek videh da je ovaj blesavi hendri napravio maksimum preko 2 planta (1 preko 2 kugle). budaletina :)neznani komentator je postao svestan moguceg maksimuma tek na 12oj crnoj.
Patrick Mbomba Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 http://vinovo.magnify.net/video/Drago-Cosi...u-Ohoho-Chelsea"Uhuhu Ohoho" by Drago Cosic
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 jelo ovo anabela basalo komentarise poker na eurosportu?
Filipenko Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Što da ne, verovatno je bila ulog u velikom broju partija.
Sludge Factory Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 što da ne, verovatno je bila ulog u velikom broju partija.Joj, ne znam bas! Meni ona vise deluje kao da je zelela da bude ulog u velikom broju partija, ali joj bas nesto nije islo. True KDP lady!
El Mago Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Joj, ne znam bas! Meni ona vise deluje kao da je zelela da bude ulog u velikom broju partija, ali joj bas nesto nije islo. True KDP lady!
pp34 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ovo je sa nekog castinga ... ovkavog debila sigurno ne bi pustili on air :D
Recommended Posts