kezman Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 KOMENTAR NA RTS ZA Gojka среда, 22. апр 2009, 19:28)kodi [нерегистровани] пошаљи одговор BRAVO!!!Bravo za Ligu šampiona!!! Radujemo se prenosima našeg najvećeg, najprofesionalnijeg barda, Gojka Andrijaševića. Samo njegovo iskustvo i znanje, rafinirani duhoviti komentari, savršena dikcija bez histeričnih napada, prijatnog glasa, su dorasli ovako zahtevnom takmičenju. Ozbiljni poznavaoci komentatorske veštine će vam isto reći, na kraju ko jedini moze tako profi da komentariše večiti Derbi!!! Puno pozdrava ekipi RTS-a.
Patrick Mbomba Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://vinovo.magnify.net/video/Mico-Dusan...Jug-vs-PartizanMico Dusanovic, vaterpolo prijenos Jug - Partizan"Kako ga je cekao, kao kada Kobra gleda miša pa ga paralizira"
boshoku Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 lucprdasti obeshenjak, drag ko marmelada. premalo ga je. realno.
Daddy Cool Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 U drugoj recenici prenosa rekao je da "Radnicki ceka prvu titulu u karijeri".
Feindouno Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ahahhaha ukljucenje u HR dnevnik i Cvitkovic se dere "VUJOOOOOOOOOO EEEEEEEEEJ" i pocinje javljanje sa "bla bla pored mene je i Nikola Vujcic ali ga NARAVNO necemo dirati sad"
clever bastard Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ahahhaha ukljucenje u HR dnevnik i Cvitkovic se dere "VUJOOOOOOOOOO EEEEEEEEEJ" i pocinje javljanje sa "bla bla pored mene je i Nikola Vujcic ali ga NARAVNO necemo dirati sad"Ma Slavko je 1 dokazani retard,steta samo sto necu i u 2.polufinalu EL moci "uzivati" uz njega vec cu morati gledati mec uz glas brata mu po idiotizmu sa SK-a
Feindouno Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Imas na FTV ili kako se vec zove onaj drugi kanal, meni su skroz korektni komentatori.
Ledja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Da li neko zna kako stupiti u kontakt sa nasim komentatorima na Eurosport-u? Konkretno me interesuje momak sto prenosi Aussie Footy (Australijski Fudbal), posto covek vec drugu sezonu komentarise, a i dalje ne zna kako se neki od klubova izgovaraju pravilno, sto nekog ko to zaista prati (ja na primer :D ) zaista iritira.Sta vise, probao bih da ih kontaktiram, pa da se preporucim za mozda neku sljaku nedeljom uvece na ES 2
teacher Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Da li neko zna kako stupiti u kontakt sa nasim komentatorima na Eurosport-u? Konkretno me interesuje momak sto prenosi Aussie Footy (Australijski Fudbal), posto covek vec drugu sezonu komentarise, a i dalje ne zna kako se neki od klubova izgovaraju pravilno, sto nekog ko to zaista prati (ja na primer :D ) zaista iritira.Sta vise, probao bih da ih kontaktiram, pa da se preporucim za mozda neku sljaku nedeljom uvece na ES 2 Da, znanje o sportu je zaista preporuka za srpski ES. Mi ovde govorimo o behendašima i Boškoviću koji komentariše snooker, a da je verovatno pre toga pomislio: kakav je ovo bilijar bez brojeva na kuglama...
Ledja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Da, znanje o sportu je zaista preporuka za srpski ES. Mi ovde govorimo o behendašima i Boškoviću koji komentariše snooker, a da je verovatno pre toga pomislio: kakav je ovo bilijar bez brojeva na kuglama...Slazem se sa tobom teacheru, komentatori su zaista uzasni na ES, ali ja nikakav kontakt ne mogu da nadjem, kako su oni uopste i postali komentatori tamo??
lil'yo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jbt, Denda na RTSu komentarise Rad-Napredak Zivo me interesuje na sta je ovo licilo...:)
teacher Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Slazem se sa tobom teacheru, komentatori su zaista uzasni na ES, ali ja nikakav kontakt ne mogu da nadjem, kako su oni uopste i postali komentatori tamo??Onaj nesrećnik Pešikan je neke povukao sa počivšeg 3K, a ostali su došli ili preko rada na drugim TV ili preko poznanstava, kako to u Srbiji najviše biva. Pobili su se skoro ko će da prenosi snooker, jer dobijaju pare po satu komentarisanja. A mislim da imaju mail, proveri na eurosportovoj stranici.
Recommended Posts