Patrick Mbomba Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Prepucavanja hrvatskih komentatora - Volim nogomet (snimke) U ovoj nasoj emisiji sa direkt prijenosima, Zeljko Vela voli cesto "bocnuti" kolege koji prenose druge utakmice, tako je Blazicka podbadao zbog njegova euforicnog navijanja za Mancester
Milogled Bluff Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Juče na Eurosportu evropski šampionat u dizanju tegova. Komentator Duško Milanović, aopevani retard, ime ukrajinskog dizača šimenka (Shymenko) tokom celog prenosa izgovara "šimečko". Ponovio je to bar 20 puta. Inače, lik je težak degenerik, veze nema ni sa čim, svi komentari su mu bili u stilu "pogledajte kako se zacrveneo u licu od napora" i (nakon nečijeg neuspelog pokušaja) "znao sam da neće uspeti" (uz ejakulaciju od sreće). Averovatno kakvi ljudi postoje.
Dorando Pietri Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Viskovic zaredjao sa dovodjenjem Vojke kao strucnog konsultanta, a on inace nema praksu da dovodi bilo kakve konsultante(osim onog manijaka Lilica). Nije ni on blesav...komentatorske kabine su tesne...
boshoku Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Juče na Eurosportu evropski šampionat u dizanju tegova. Komentator Duško Milanović, aopevani™ retard, ime ukrajinskog dizača Šimenka (Shymenko) tokom celog prenosa izgovara "Šimečko". Ponovio je to bar 20 puta.disleksija je boles'.
clever bastard Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 (edited) Sabahudin Sasa Vugdalic je upravo za vrijeme prenosa Juve-Inter mrtav ladan podrignuo .Kakva konjina,nevjerovatno Edited April 18, 2009 by clever bastard
MocaVukotic Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 pratio sam malo OBN za vreme poluvremena na basketu i onakvo kretensko komentarisanje nisam čuo ni na hrtu ni na bilo kojoj domaćoj tv...ono je talog sportskog novinarstva...i još se smeju jedan drugom, kakvi divni imbecili
Feindouno Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a neko je ovde branio tog degenerika Vugdalica. Avidjena seljacina, prenosi Serie A su potpuno negledljivi tj neslusljivi.
clever bastard Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a neko je ovde branio tog degenerika Vugdalica. Avidjena seljacina, prenosi Serie A su potpuno negledljivi tj neslusljivi.Ma ja sam ga branio jer mi je izuzetno zabavan,tacnije smijesan sa svojim lupetanjem i silnim neznanjem,ali ovo podrigivanje veceras je stvarno prevrsilo sve mjere.
Filipenko Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hahahha, nemojte zezati da je podrignuo? Ja uživao u F4 NLB-a, ali da sam znao...Ima li neki YouTube toga?
gervasius twinkleminkleson Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ih, to je djurkovic radio josh prije desetak godina, za vrijeme povijesne utakmice jugoslavija-hrvatska. podrignuo, doduse malo se bio udaljio od mikrofona, pa se chuo kako je upaljac palio isl.
Filipenko Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sa tim roze kravatama Aca sve više podseća na muškodruštveno, a ne profesionalno biće...
radisa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sa tim roze kravatama Aca sve više podseća na muškodruštveno, a ne profesionalno biće...A na gornjoj slici, pogotovo...
Sludge Factory Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 E, ali kako se on uklapa u PTC i njihovu ekipu, to je neverovatno. Slaze se bre i uz ovu korpu sa jajima. Sta je on trazio po onim drugim televizijama i zasto nije ranije dosao u Javnu kucu Srbije, nije mi jasno!
clever bastard Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 (edited) Sasa Vugdalic u najboljem izdanju Edited April 19, 2009 by clever bastard
Recommended Posts