Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
On 2.7.2018. at 16:56, ivic said:

Setila sam se na koga me podseca Strajina intonacija, tako je momce i pogledajte samo publiku na stadionu

:rolf:

Posted

Aca Stojanovic ocigledno pokusava do "jednostavnijeg" govora, te tako kod Stojanovica igrac XY pokusava do lopte, Francuska pokusava do trofeja...

Kako je to ponovio nekoliko puta u dve utakmice koje sam gledao, cenim da ce to u najkracem roku biti uvedeno kao standard.

Posted

Meni je , od onog što je on uveo, a zapatilo se i kod drugih, među najodvratnijim onaj usklik "NJEGOV šut"

Jok, nego je moje babe. 

Posted

ne znam da li je on uveo ali mnogi to koriste, kad vec kazu kod koga je lopta, pa da ne ponavljaju...

u svakom slucaju manje zlo nego kad Jurisevic da ne bi ponavljao 'lopta',  kaze - došao je do iste. to je verovatno najgora stvar koju moze da izgovori 1 komentator, da preuzme takvu birokratsku frazetinu

na drugom mestu po besmislenosti je recenica 'Sve je manje vremena'.  Ajde?

Posted

Prosli put su neki pokusavali do lopte, a danas Englezi uspevaju ponovo do nje (lopte). Nevidjeni zagadjivac jezika i zvuka uopste.

Posted

Kako melje lik koji prenosi Kerber-Ostapenko, kao da radi radio prenos fudbalske utakmice.

Posted

Ukljucio sam se tek pred kraj. U poslednjem gemu Kerber ima prednost i on dramaticno kaze dve mec lopte za Kerber. Al, ajde, verovatno je bio samo lapsus, valjda zna za toliko.

Posted

Meni je najsmešnije ono tucanje prema golu,što koriste svi sa rtsa ili što se kao stručan izraz koristi zavrnuo prema golu, Mijaljević ili Krivokapić to obožavaju još to naglase da dobije na važnosti

A Banjac uticajni opozicionar na twiteru 

Posted

Aca upravo izjavio da neće više biti uvoda

Posted (edited)

Samo da nastavi da nas obavestava ko od rivala u prvom delu susreta, a ko u drugom, napada sa desne na levu stranu. Ako to izostane, bice zaista tesko pratiti susrete rivala. :sad:

Edited by Nesh
Posted

Откуд то?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk