Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

On 2. 7. 2018. at 14:56, ivic said:

Setila sam se na koga me podseca Strajina intonacija, tako je momce i pogledajte samo publiku na stadionu

:rolf:

• Replies 5.1k
  • Views 508.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Aca Stojanovic ocigledno pokusava do "jednostavnijeg" govora, te tako kod Stojanovica igrac XY pokusava do lopte, Francuska pokusava do trofeja...

Kako je to ponovio nekoliko puta u dve utakmice koje sam gledao, cenim da ce to u najkracem roku biti uvedeno kao standard.

Meni je , od onog što je on uveo, a zapatilo se i kod drugih, među najodvratnijim onaj usklik "NJEGOV šut"

Jok, nego je moje babe. 

ne znam da li je on uveo ali mnogi to koriste, kad vec kazu kod koga je lopta, pa da ne ponavljaju...

u svakom slucaju manje zlo nego kad Jurisevic da ne bi ponavljao 'lopta',  kaze - došao je do iste. to je verovatno najgora stvar koju moze da izgovori 1 komentator, da preuzme takvu birokratsku frazetinu

na drugom mestu po besmislenosti je recenica 'Sve je manje vremena'.  Ajde?

Prosli put su neki pokusavali do lopte, a danas Englezi uspevaju ponovo do nje (lopte). Nevidjeni zagadjivac jezika i zvuka uopste.

Kako melje lik koji prenosi Kerber-Ostapenko, kao da radi radio prenos fudbalske utakmice.

Ukljucio sam se tek pred kraj. U poslednjem gemu Kerber ima prednost i on dramaticno kaze dve mec lopte za Kerber. Al, ajde, verovatno je bio samo lapsus, valjda zna za toliko.

Meni je najsmešnije ono tucanje prema golu,što koriste svi sa rtsa ili što se kao stručan izraz koristi zavrnuo prema golu, Mijaljević ili Krivokapić to obožavaju još to naglase da dobije na važnosti

A Banjac uticajni opozicionar na twiteru 

:D

Aca upravo izjavio da neće više biti uvoda

:cry:

Samo da nastavi da nas obavestava ko od rivala u prvom delu susreta, a ko u drugom, napada sa desne na levu stranu. Ako to izostane, bice zaista tesko pratiti susrete rivala. :sad:

Edited by Nesh

Aca podneo ostavku

Откуд то?

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk