Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Avala definitivno ima najgore komentatore. Kao da nije dovoljan iritantni naglasak (Roo-Binjo, kao da prenosi karate :unsure:), nego na taj nacin 2 sata prelistvaju italijansku zutu stampu. Utakmica ih samo ometa u tome

Posted

I ja ne znam gde ovo da metnem, a krajnje je jako, do samog kraja.

Posted
I ja ne znam gde ovo da metnem, a krajnje je jako™, do samog kraja.
Lako je tebi da se zezaš, ali zaboravio si kako je Dejo Savić zveknuo log golčinu Barseloni u finalu Lige Šampiona. Da ne spominjem koliko je Savić bio značajan za zvezdin Bari i Tokio.Takvog beka kao što je Dejo Savić fudbal više videti neće!
Posted (edited)
„Bio je ovo težak dan i morali smo da jurimo ranije nego što smo planirali ali sam uverena sam da mogu da nadoknadim vreme tokom hronometra“, rekao je Armstrong koji ima zaostatak od 1:05 minuta u osnosu na vodećeg Manseba.
B92 profesionalci Edited by Feindouno
Posted

^ :mellow: Poslao sam im nekoliko mejlova za svaki slucaj. Ti alarmiraj nadlezna ministarstva i nevladine udruge

Posted

Сероња™ dominira smaranjem, neznanjem i smanjenim IQ-om u prenosu snookera na ES. Proklet bio SBB-u, pa ne daš Ravnici dual audio... :mad:

Posted

I ptt-ksd takodje, popravili sliku ali sta vredi kad retard ne prestaje, zanimljiv mu je dijapazon dogadjaja koji komentarise, od WRC-a do Snooker-a i ranije NBA

Posted

Marjan Mijajlović, poznati sportski komentator dao je otkaz na TV ?Sportklub? i iz Beograda seli u Sarajevu, informaciju je potvrdio ovaj novinar za SportSport.ba.?Dobio sam odličnu ponudu sa NTV ?Hayat? i nisam mnogo razmišljao da li da je prihvatim, to jeste iz Srbije preselim u Bosnu i Hercegovinu. Osim toga, moje poreklo je Bosansko i neće mi biti teško da se adapitiram u bh. metropoli?, rekao je Mijajlović, apostofiravši:?O drugim razlozima mog otkaza na Sportklubu ne bi govorio, osim što mogu reći kako igrači menjaju klubove, normalno je da i mi novinari menjamo medijske kuće. Sve je stvar profesionalizma...?,Mijajlović, našoj javnosti poznat je kao komentator koji obožava bh. fudbalere u Bundesligi, posebno dvojac iz Hoffenheima, Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića. Popularno, u narodima u našoj zemlji zvani ?cvajta?, istakao je za naš online magazin kako će mu u Sarajevu društvo praviti djevojka, te da se raduje ponovnom susretu sa prijateljima u BiH.?Dolazim 2. marta u Sarajevo. Prvih mesec dana upoznavaću se sa shemom rada na NTV Hayat. Već znam koje bi utakmice mogao raditi, a nije isključeno da pratim i susrete fudbalske A reprezentacije BiH, što bi mi bilo posebna čast?, naglasio je Mijajlović.On je dodao i kako je njegov potez iznenadio i njegove kolege na ?Sportklubu?, jer nisu očekivali da će se zbog posla preseliti u našu zemlju.NTV ?Hayat? 28. marta ove godine u direktnom prenosu emitovaće narednu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ?Južnoafrička Republika 2010?, kada će naša reprezentacija biti gost Belgije u Genku.Poslovni potez privatne TV kuće za čistku ?desetku?, jer će gledaoci koji utakmicu decenije za BiH budu gledali putem malih ekrana uživati u uvijek sjajnim komentarima Mijajlović. Nerijetko o našim fudbalerima Mijajlović je, između ostalog, u TV prenosima s velikim uzbuđenjem govorio: ?Bravo, bosanski zmajevi?, ?Raduj se Bosno što imaš Vedada Ibiševića?, ?Bosanska veza je opet proradila?...

Posted

Iznervirao se sto SK daje tenis umjesto cvajteSranje.

Posted

Pa video bih vas da komentarišete hokej sa Juriševićem. Mnogi su pokušali, sretniji su završili u Lazi Lazarević, a oni manje sretni su oduzeli sebi život.

Posted

Višestruki dobitak. Raspevani smarač će dosađivati ljudima negde drugde, a Srbi će dobiti sport koji zaslužuju i redovne prenose ATP turnira u Cirihu, Karlovim Varima i Roterdamu, na kojima naši ostvaruju zapažene rezultate.