Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Goran Stepić koji upravo komentariše vaterpolo je kriminalan...

U poređenju sa Acom je još i dobar, prije je davao više informacija (valjda je nekad trenirao vaterpolo), izgleda je Aci nabio komplekse, pa mu je ovaj naredio da prenosi kako i sam Aca prenosi, a to je kao da nikad u životu nije vidio žutu loptu, i da to neznanje nadoknađuje euforijom.

• Replies 5.1k
  • Views 512.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

+1

Bolestan, jako, oporavlja se

uh :/ nadam se da ce biti ok

Nije da se žalim, čakštaviše™, ali primećujem odsustvo AceStopa iz vaterpolo prenosa, a i ne tvituje uopšte o vaterpolu... Da se nije naljutio na nekog? :unsure:

Otima leb iz usta Strajnicu. Ugostio je Gangulu i Sora u studiju u emisiji pre i posle utakmice.

Skontao da pored euforije za prenos vaterpola treba naučiti i pravila a to ga je smaralo

Aca informacija je postao "džomba", ne maltretira se po svetu, nego iz studija u Begišu vrši superviziju rada mlađih kolega na terenu ...

• 2 weeks later...

Komentator Skenderbeg - Dinamo na Areni priča svoju priču, velika šansa za Dinamo on i dalje vrti svoje...puštaju usporeni snimak i on kaže, tj. laže, evo šanse koju malopre nismo videli jer se puštao usporeni snimak prethodne situacije  :s_w:

Ako vam nedostaje Acika mogli ste ga sinoc slusati na Val-Mon. U jednom trenutku je pricao o "uguravanju" novca u klub sa Mestaje, sa ponavljanjem reci  "uguravanje" .

Najviše me nerviraju politički korektni komentatori kao ovi sa Arene. Kakvih ima, oni su još i dobri ali koliko oni floskula upotrebe tokom prenosa i kako se prave ludi u nekim situacijama. Nije direktno vezano za ovu situaciju ali me podseti. U Nišu skandiraju sudiji pičko ćelava a majstor konstatuje kako mu se čini da raste pritisak i na glavnog arbitra.

Pitao sam se koliko će Kumu trebati da spomene Isinbajevu, i nije razočarao, manje od 10 minuta otkad sam se uključio.

Edited by Sokrat

Lako za Isinbajevu, ali doping aluzije i antiamerikanizam tokom kvalifikacija na 100, auh.... šta nas tek čeka u polufinalu i finalu.

Đubre ne prestaje da truje. Dokle više, koliko još ima do penzije?

Slušaj na ES, stručni konsultant Bekrić. Ja i zaboravio da ima Kum, danas je dan za uživanje. 

Nemam ES hd  <_<  A i ovaj Popović je izuzetan smarač. Ovamo je Rale dobar, pola prenosa može da se podnese