James Marshall Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Goran Stepić koji upravo komentariše vaterpolo je kriminalan... U poređenju sa Acom je još i dobar, prije je davao više informacija (valjda je nekad trenirao vaterpolo), izgleda je Aci nabio komplekse, pa mu je ovaj naredio da prenosi kako i sam Aca prenosi, a to je kao da nikad u životu nije vidio žutu loptu, i da to neznanje nadoknađuje euforijom.
189- Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Bolestan, jako, oporavlja se uh :/ nadam se da ce biti ok
Đipalo Junuz Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Nije da se žalim, čakštaviše, ali primećujem odsustvo AceStopa iz vaterpolo prenosa, a i ne tvituje uopšte o vaterpolu... Da se nije naljutio na nekog?
Delija67 Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Otima leb iz usta Strajnicu. Ugostio je Gangulu i Sora u studiju u emisiji pre i posle utakmice.
James Marshall Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Skontao da pored euforije za prenos vaterpola treba naučiti i pravila a to ga je smaralo
stoka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Aca informacija je postao "džomba", ne maltretira se po svetu, nego iz studija u Begišu vrši superviziju rada mlađih kolega na terenu ...
čekmeže Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Komentator Skenderbeg - Dinamo na Areni priča svoju priču, velika šansa za Dinamo on i dalje vrti svoje...puštaju usporeni snimak i on kaže, tj. laže, evo šanse koju malopre nismo videli jer se puštao usporeni snimak prethodne situacije
John Coltrane Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Ako vam nedostaje Acika mogli ste ga sinoc slusati na Val-Mon. U jednom trenutku je pricao o "uguravanju" novca u klub sa Mestaje, sa ponavljanjem reci "uguravanje" .
theanswer Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Najviše me nerviraju politički korektni komentatori kao ovi sa Arene. Kakvih ima, oni su još i dobri ali koliko oni floskula upotrebe tokom prenosa i kako se prave ludi u nekim situacijama. Nije direktno vezano za ovu situaciju ali me podseti. U Nišu skandiraju sudiji pičko ćelava a majstor konstatuje kako mu se čini da raste pritisak i na glavnog arbitra.
Sokrat Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Pitao sam se koliko će Kumu trebati da spomene Isinbajevu, i nije razočarao, manje od 10 minuta otkad sam se uključio. Edited August 22, 2015 by Sokrat
dillinger Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Lako za Isinbajevu, ali doping aluzije i antiamerikanizam tokom kvalifikacija na 100, auh.... šta nas tek čeka u polufinalu i finalu.
levi Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Đubre ne prestaje da truje. Dokle više, koliko još ima do penzije?
James Marshall Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Slušaj na ES, stručni konsultant Bekrić. Ja i zaboravio da ima Kum, danas je dan za uživanje.
levi Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Nemam ES hd <_< A i ovaj Popović je izuzetan smarač. Ovamo je Rale dobar, pola prenosa može da se podnese
Recommended Posts