August 6, 20159 yr Goran Stepić koji upravo komentariše vaterpolo je kriminalan... U poređenju sa Acom je još i dobar, prije je davao više informacija (valjda je nekad trenirao vaterpolo), izgleda je Aci nabio komplekse, pa mu je ovaj naredio da prenosi kako i sam Aca prenosi, a to je kao da nikad u životu nije vidio žutu loptu, i da to neznanje nadoknađuje euforijom.
August 8, 20159 yr Nije da se žalim, čakštaviše, ali primećujem odsustvo AceStopa iz vaterpolo prenosa, a i ne tvituje uopšte o vaterpolu... Da se nije naljutio na nekog?
August 8, 20159 yr Otima leb iz usta Strajnicu. Ugostio je Gangulu i Sora u studiju u emisiji pre i posle utakmice.
August 8, 20159 yr Skontao da pored euforije za prenos vaterpola treba naučiti i pravila a to ga je smaralo
August 9, 20159 yr Aca informacija je postao "džomba", ne maltretira se po svetu, nego iz studija u Begišu vrši superviziju rada mlađih kolega na terenu ...
August 19, 20159 yr Komentator Skenderbeg - Dinamo na Areni priča svoju priču, velika šansa za Dinamo on i dalje vrti svoje...puštaju usporeni snimak i on kaže, tj. laže, evo šanse koju malopre nismo videli jer se puštao usporeni snimak prethodne situacije
August 20, 20159 yr Ako vam nedostaje Acika mogli ste ga sinoc slusati na Val-Mon. U jednom trenutku je pricao o "uguravanju" novca u klub sa Mestaje, sa ponavljanjem reci "uguravanje" .
August 21, 20159 yr Najviše me nerviraju politički korektni komentatori kao ovi sa Arene. Kakvih ima, oni su još i dobri ali koliko oni floskula upotrebe tokom prenosa i kako se prave ludi u nekim situacijama. Nije direktno vezano za ovu situaciju ali me podseti. U Nišu skandiraju sudiji pičko ćelava a majstor konstatuje kako mu se čini da raste pritisak i na glavnog arbitra.
August 22, 20159 yr Pitao sam se koliko će Kumu trebati da spomene Isinbajevu, i nije razočarao, manje od 10 minuta otkad sam se uključio. Edited August 22, 20159 yr by Sokrat
August 22, 20159 yr Lako za Isinbajevu, ali doping aluzije i antiamerikanizam tokom kvalifikacija na 100, auh.... šta nas tek čeka u polufinalu i finalu.
August 23, 20159 yr Slušaj na ES, stručni konsultant Bekrić. Ja i zaboravio da ima Kum, danas je dan za uživanje.
August 23, 20159 yr Nemam ES hd <_< A i ovaj Popović je izuzetan smarač. Ovamo je Rale dobar, pola prenosa može da se podnese