May 29, 20159 yr Kad smo kod toga, gde je i sta radi Sarenac? I ovo malo kosarke sto se daje na RTS-u on izgleda preskace. Svako kolo prenosi Denda
May 29, 20159 yr Kad smo kod toga, gde je i sta radi Sarenac? I ovo malo kosarke sto se daje na RTS-u on izgleda preskace. Svako kolo prenosi DendaRadi dnevnik, a možda ispucava odmor i čuva se za turnir
May 29, 20159 yr Nije domaća liga nivo Šarenog. Za njega su finala svetskih prvenstava i olimpijskih igara ...
May 30, 20159 yr Za Mijaljevića: Goffin je Gofan. Inače na rts hd kolko je dobra slika, tolko su loši komentatori.
May 30, 20159 yr Meni uglavnom ne smeta kad citaju kako se pise, u vecini slucajeva je to podnosljivo.. ali kako lik izvuce Zarom od Jeremy, to mi nikad nece biti jasno.
June 5, 20159 yr sto je najgore to se od skoro provalilo, Trumse, Fajenord, Safarzova, kenja mi se od komentatora ponekad
June 5, 20159 yr sto je najgore to se od skoro provalilo, Trumse, Fajenord, Safarzova, kenja mi se od komentatora ponekad
June 5, 20159 yr Dobro, nije loše da se malo odmaknu od anglocentričnbog izgovaranja svega.. mada i dalje ima onaj jedan lik koji kaže Voziaki i tako to. Neka se spremi Viktor Troiki. O izgovoru Rusa i Skandinavaca koji igraju hokej u Americi da ne pričamo Ili na golfu već pominjani ćelavi Stolica koji pod ko zna čijim uticajem Cotezee kaže Kocijas. Kako se do toga došlo? Edited June 5, 20159 yr by levi