renne Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Kum najavljuje spektakularne emisije dva puta mesečno nedeljom na RTS-u
Weenie Pooh Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Pričam tako sa 1 klincem posle tekme Barsa Bayern i on mi kaže kako je Neymar dao dva magična gola. Gde si to čuo? Rekao komentator. Pošto kao civilizovan čovek sigurno ne biješ dete, preostaje ti jedino da par vaspitnih šamara uputiš na adresu uzročnika -_-
James Marshall Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 aj ispricaj ako nije problem, posto su i meni trazili da im saljem utakmice, naravno kitu za uzvrat pa me eto zanima ta prica Vele samo da je bio uključen neko ko je imao veze sa Arhivom RTS-a i da je u tu priču uključena i ogromna količina alkohola Elem, ako čita ovo neko sa SK, vratite za boga miloga Draganu Kosjerinu, ponudite joj veću platu, putovanja na Vimbldon, mjesto u Upravnom odboru, ova nova se baš i ne snalazi najbolje, a i nije gušt za oko kao Dragana.
theanswer Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Neki dan pomislih da je nisam video na rts ne pamtim. Sta vodi ona tamo?
stoka Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Pravilo je da u sportske redakcije idu škartovi iz drugih redakcija, propali ili loši novinari ... Gaga Kosjerina je kapacitet za nešto veće i zato je prihvatila izazov na RTS-u ...
James Marshall Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Vala, njenim odlaskom baš je opao kvalitet voditeljki na SK, nemaju kapacitet ni za ovo Apolovo
Malvo Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) pade mi skoro na pamet nešto slično, samo u suprotnom pravcu: kako od ovih silnih komentatora po sportklubovima i arenama toliko dugo ne mogu da vrbuju jednog koji makar liči na komentatora, možda nekvalitetnog, možda i lošeg, ali ipak fudbalskog komentatora. spali su na onog neostvarenog voditelja siti njuza, straju, neđu i allliiiiii krivokapića (makar je pozitivna stvar što njega nismo skoro morali da slušamo). kao da su birali najgore od najgorih, možda samo još onu dvojicu idiota sa eurosporta da su navukli, ali to je to. Edited May 15, 2015 by Malvo
levi Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Previše, preterano, suviše.... Ne " preterano" koje koriste ns gariji. Nego kao negacija. "Nije bilo previše prilika, nije se preterano trudio"...Nepismena bagra, lenjog mozga
James Marshall Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Screamin Jay Ilija (ko god je ovo smislio ima pravo na ™) se izgleda šiša kod frizera Neleta Karajlića.
Frank Pembleton Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Koliki je tupan @acastop "Интервју са Ванесом Голуб која је била девојка у рингу на мечу Мејведер - Пакјао"
Kanzas siti zez Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 sta bi Aca dao da moze da proseta po ringu i da najavi sledecu rundu. Zivi za to.
Recommended Posts