Frank Pembleton Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ovo je gore od multipla/orao ... Poslato sa WC šolje by BVK
Weenie Pooh Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Uhvatio sam samo kraj prenosa Portugal-Srbija, čuo odjavu Taštinog Osmeha koju je očigledno mesecima pripremao, ono kako nam se možda ne piše crno ali je već dugo pedeset nijansi sivo Ja odavno govorim ko je njegova ciljna grupa - frustrirane supruge i sredovečne tetke. Sad je i dokazano.
Đipalo Junuz Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Pa rekao je na početku nešto kao - ovo je utakmica bez najave, biće sa odjavom... Tako nekako
Weenie Pooh Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ajoj, sad najavljuje svoje odjave? Ranije sam samo viđao da najavljuje najave na tviteru...
James Marshall Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 (edited) Da li se on ono iskreno raduje kad naši daju gol ili vrišti u mikrofon jer misli da tako treba? Ono večeras je bio 1 težak transfer™, pokvari onakvu carsku golčinu Edited March 29, 2015 by James Marshall
189- Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Da li se on ono iskreno raduje kad naši daju gol ili vrišti u mikrofon jer misli da tako treba? Ono večeras je bio 1 težak transfer™, pokvari onakvu carsku golčinu to zato da mu se ne moze prebacivati da nije navijac represtacije. ili da je veci navijac od ostalih.
stoka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Vama je samo krivo što je on najbolji ortak Ivane Španović, a možda i nešto više ...
Nesh Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 (edited) Psihijatar i licni lekar Fernanda Verdaska Viskovic i njegova prica o tome kako je Verdasku kad je bio tinejdzer utvrdjeno da pati od nekakvog poremecaja hiperaktivnosti i nesposobnosti da zadrzi paznju... Svaki put (dobro, ulovio sam nekoliko puta delove njegovih prenose Verdaskovih meceva, pa zakljucujem na osnovu tog uzorka) ponavlja to kad ovaj igra i svaki put isto ponovi desetinu puta u toku prenosa. Juce samo nije rekao (doduse, nisam gledao ceo mec, pa sam mozda propustio) kako od tog poremecaja pate inteligentni ljudi i kako je od mnogih tenisera cuo da je Verdasko veoma inteligentan. Radije bih slusao ono njegovo sa glavom, sa rukom, sa laktom...sto je izgleda proredio (ili je izlecio taj "sa" poremecaj koji mu je mozda ustanovljen jos u tinejdzerskim danima i od koga pate samo...hm...ljudi) pa ga ovom prilikom tim povodom i pohvaljujem. Edited March 30, 2015 by Nesh
Malvo Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 juče je tokom prenosa gruzija-nemačka izjavio i da "nemci nisu ona ekipa sa svetskog prvenstva, dosta se muče sada, mada je to i očekivano s obzirom na smenu generacija".
Weenie Pooh Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Genijalno "Sa instrumental" je stvarno počeo da suzbija, za svaku pohvalu. Ako ovako nastavi, možda najzad dobije diplomu osnovne škole.
MiddleClass Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dolgopolov izuzetno ravno šalje loptu koja nema možda ni hiljadu obrtaja u minutu...
Kanzas siti zez Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 vec sam pominjao na PL temi da sam cuo da Viskovic otvara neki kurs za komentatore, sad sam saznao nesto vise. On, Gojko i Ilija ovih dana pokrecu kurs za sportskog komentatora. 300 jura. Kontam dodjes na predavanje, Gojko otvori vinjak, i zavrsite sastavljajuci tikete
Recommended Posts