November 5, 201410 yr prvo nisam verovao sta sam cuo, a kasnije sam rpoveravao. onaj tesanovic sa sk je ladno reako da je marelja bio u malom ofsajd, ali da to sada nije vazno. nije delovalo kao da se zajebavao, mrtav ozbiljan covek.
November 8, 201410 yr Hrvatski komentatori na SK su blagi užaš, košarku smo već komentarisali, a sada malo fudbal. Plačeš za Novakovićem ili Gojkom. Ovaj baja koji prenosi Junajted kao da prenosi za radio, ili da radi prenos za slabovide. Samo objašnjava ono što i sami vidimo na terenu. Komotno bi ga i mogli isključiti, ne bi prenos ništa izgubio, + ima neki iritantan glas.
November 8, 201410 yr Pa svi su takvi. Nisu komentatori nego prepričavači. Samo trtljaju i prepričavaju ono što se vidi na ekranu. Slepo crevo televizije. Od košarke, jedino prva postava sa Arene razume i komentariše utakmicu Zamisli da Ilija Kovačič primeti da je neko prešao na zonu, da ne kažem da pogodi koju Na fudbalu nema ni toliko podnošljivih
November 18, 201410 yr Ovaj sto prenosi Partizan na Eurosportu kaze "50 je 54" (hoce da kaze da je rezultat 50:54) i jos bezbroj puta tako.
November 27, 201410 yr http://www.vice.com/rs/read/pomozimo-sportskim-komentatorima-342Kako je meni promakao ovaj klip sa Vučićem i Vukošicem sve do sada?! Koji car :ziga:
November 30, 201410 yr Ova dva lafa na ES (Peđa i Debeli) pokazuju elementarnu neupućenost u stanje hrvatskog fudbala, a krenuli da pričaju o tome. U sred prenosa Bundeslige.
November 30, 201410 yr bog sto prenosi aba na happyju "... posle neke odluke ili neodluke... on nije znao gde je on ni gde je lopta... kakva serija trojaka..." ovo sve za 3 minuta edit: "cibona sve po desnom krilu" "ko da mu je neko lupio dva samara izmedju trece i cetvrte cetvrtine" Edited November 30, 201410 yr by Timmi
November 30, 201410 yr Čekaj, on radi i na Sport Klubu i na Hepi? Nema šta, prava paradigma SNS-ovske kadrovske politike. On je Vulin sportskog novinarstva.