Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

prvo nisam verovao sta sam cuo, a kasnije sam rpoveravao. onaj tesanovic sa sk je ladno reako da je marelja bio u malom ofsajd, ali da to sada nije vazno. nije delovalo kao da se zajebavao, mrtav ozbiljan covek.

• Replies 5.1k
  • Views 512.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Hrvatski komentatori na SK su blagi užaš, košarku smo već komentarisali, a sada malo fudbal. Plačeš za Novakovićem ili Gojkom. Ovaj baja koji prenosi Junajted kao da prenosi za radio, ili da radi prenos za slabovide. Samo objašnjava ono što i sami vidimo na terenu. Komotno bi ga i mogli isključiti, ne bi prenos ništa izgubio, + ima neki iritantan glas. 

Pa svi su takvi. Nisu komentatori nego prepričavači. Samo trtljaju i prepričavaju ono što se vidi na ekranu. Slepo crevo televizije.

Od košarke, jedino prva postava sa Arene razume i komentariše utakmicu

Zamisli da  Ilija Kovačič  primeti da je neko prešao na zonu, da ne kažem da pogodi koju

Na fudbalu nema ni toliko podnošljivih

1382870_658831370905046_3258666543660256

10391046_658828677571982_527180223544469

• 2 weeks later...

Ovaj sto prenosi Partizan na Eurosportu kaze "50 je 54" (hoce da kaze da je rezultat 50:54) i jos bezbroj puta tako.

Straja Jack!!! Ovo mora da su fotke od pre Vucicu pederu. :huh:

• 2 weeks later...

Ne može da se pomogne kad fali broj žiro računa <_<

Ne može da se pomogne kad fali broj žiro računa <_<

kahm

:lol:

Ova dva lafa na ES (Peđa i Debeli) pokazuju elementarnu neupućenost u stanje hrvatskog fudbala, a krenuli da pričaju o tome. U sred prenosa Bundeslige. 

bog sto prenosi aba na happyju :Hail:

"... posle neke odluke ili neodluke...

on nije znao gde je on ni gde je lopta...

kakva serija trojaka..."

ovo sve za 3 minuta

edit: "cibona sve po desnom krilu"

"ko da mu je neko lupio dva samara izmedju trece i cetvrte cetvrtine"

Edited by Timmi

Čuveni Tešanović, Pingvin radio

Čekaj, on radi i na Sport Klubu i na Hepi? Nema šta, prava paradigma SNS-ovske kadrovske politike. On je Vulin sportskog novinarstva. 

Ne radi na SK on