Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
To je regularan izraz u Španiji i ako pamtiš, Antara ga je često koristio dok je bio selektor. Zvuči presmešno iako otprilike imam ideju šta želi da kaže.
Jeste. I Loncar, koji komentarise NBA za Canal+, cesto je upotrebljavao protagonizam dok je radio EP u tandemu sa Sarenim..
Posted

Opet Pešikan sa svojim izmišljotinama "Vožnjacki".Takođe, da pozdravim dvojac bez kormilara koji je prenosio Vojvodinu, rekao bih da im je prvi prenos u životu, mislim da je jedan od njih bio onaj buljavi što s entuzijazmom vodi sport u RTV-ovom dnevniku, prenos im je bio genijalan, bez ritma, bez osjećaja, sa totalno pogrešno tempiranim uzletima, odsustvom praćenja dešavanja na terenu, podsjetio me na čuvenu zajebanciju Nadrealista (Primus radio) - na radio prenos šahovskog meča Dugokontov vs. Stiv Rezonski iz Radegaja. Uz uključenja u prenos tombole iz kafane Romanija.

Posted

Je l' ovaj derbi danas na SK prenosi hvaljeni Novaković, ili sam opet nešto permutovao?

Posted

Nisam gledao na SK, ali reče neko da je bio Plavšić. Taj navlači blago za Liverpul, hvaljeni Novaković intenzivno za Mančester, teško ih je pomešati.

Posted

novaković je onaj skoro plavi sa naočarima, ima bradu? zar nije on liverpooldžija jbt?

Posted

moguće da sam pomešao sa onim likom što je otprilike najbolji među njima, onaj što specifično, da ne kažem pravilno, izgovara dalglišovo ime.

Posted

Ne, baš taj "najbolji među njima", tj. jedini koji se stvarno razume u engleski fudbal, je Novaković, osvedočeni navijač Man Utd.

Posted

ima jos jedan lik koji se bas razume u engleski fudbal i obicno komentarise cempionship i ostale eng lige.

Posted

ja sam mislio na onog crnog visokog. nema veze, sećam se da sam slušao novakovića kako sa velikim poštovanjem priča o poolu, pa sam zato možda i pomislio da je naš.

Posted

Dejan Andjus Милован Јовановић и Милан Живадиновић су вечерашњи гости. Очекује се спектакуларна емисија, не пропустите! КЦН, 22:00

Posted

:pera:To bre!!! Očekujem direktan udar na Vučića.

Posted

I jedan hvalospev Kokezi.Ne stvarno, Anđus sve manje brani Aleka.

Posted
188041_248512821943911_483769090_q.jpg Dejan Andjus2 hours agoУ кладионици Меридијан сам био спреман све да дам, да заложим кућу на Надала, јер сам знао да Ђоковић нема шансе да га победи. :D