Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

They are back!! Kum i mali tranzistor™ Rale na RTS 2, jer svetsko prvenstvo u plivanju nije isto bez njih!! :Hail: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

• Replies 5.1k
  • Views 511.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

:ziga:Elem, imamo temu za plivanje il jok?

Kum i Rale osvježili prenos ubacivanjem termina iz riječnog i morskog saobraćaja i transporta - plovnost

Edit dupli

Edited by NekoIzMase

Sad saltam kada Kum na rts2.A ceka nas i atletika?

"Ovo nimalo ne prija amerikancima", Korać opeva saosećajući kao Eshil o Persijancima ili Višnjić o Turcima...

kako mozete porediti boga jurisevica sa banjcem :isuse:

kakav bednik, ovaj sto komentarise mlade na eurosport-u, vise od sat vremena kuka sto su svirali pogresnu himnu i sere o fer pleju.

Aца спава.

Na prvom Stojanovic, na Eurosportu Banjac. A ne mogu da gledam bez tona.

Smiljan Banjac: "Bravo majstore...i ubuduce sutiraj tako penale"..upuceno igracu Portugala koji je promasio penal...u utakmici repreznetacija do 19 godina...Kome sve daju mikrofon u ruke... :isuse:

Dajte otvorite topic o plivanju...WR :pera: u polufinalu, klinka od 16 godina...EDIT: Pišem ovde obzirom da Korać komentariše :D

Edited by Ajant23

"Plivanje je pastorče u našim medijima"

Usi mi krvare od ovog idiota Cosovica sa RTRS

Kakva trka na 1500m žene :pera: ide trenutno!

Edited by Ajant23