Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

Viskovic danas prica kako Vidic vrlo cesto igra tenis: ...uvek kad je u Beogradu igra tenis na jednom klubu... obecao sam da necu reci na kom klubu igra... :D

Posted

Ima i ono kada recimo vidi nekoga u publici pa kaže Eno su. Meni to simpatično.

Posted
Milovan,Jakovljevic i Tegi gosti kod Andjusa. Pripremite se za spektakl :D
jel neko zna ovog jakovljevica? jel on igrao kao klinac u okk? mislim da je iz mog komsilua ali promenio se, ne mogu da ga prepoznam na ovom snimku.
Posted
Evo, ako jos ima neka budala koja ne zali 2 sata svog zivota :)
Ulazimo u poslednji minut... I onda još četiri i po minuta :)
Posted
Ima i ono kada recimo vidi nekoga u publici pa kaže Eno su. Meni to simpatično.
Bilo je i "Eeej, eno ga onaj...! Čuveni glumac, poznati, britanski... stao mi mozak." Onda pola sata kasnije, isti kadar: "Eno ga opet!" :isuse:
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

bog :ziga:"ocemo li da zovemo ancelotija, da ga smijenim sad" :lol:"dovescu ti galjanija da te vodi svuda, kao da je on kurir" :ziga:ali moramo mu priznat', covjek obozava sport i zna dosta jer ga stvarno prati, a ne jer skida podatke sa interneta. sve suprotno od idiota acastopa.http://www.youtube.com/watch?v=MEH0Px509OA

Edited by pojmaš
Posted
bog :ziga:"ocemo li da zovemo ancelotija, da ga smijenim sad" :lol:"dovescu ti galjanija da te vodi svuda, kao da je on kurir" :ziga:ali moramo mu priznat', covjek obozava sport i zna dosta jer ga stvarno prati, a ne jer skida podatke sa interneta. sve suprotno od idiota acastopa.http://www.youtube.com/watch?v=MEH0Px509OA
Sofranac je legenda! Najjaci komentator ubjedljivo iako i on ima milion mana. :)
Posted

andjus doneo cv u klub, a kratak 12 milki - bog :Hail: :Hail: :Hail:

Posted

Lik sa SOS-a postavlja pitanje Skuleticu u vezi izmene, kada je zamenjen iz taktickih razloga posle crvenog kartona Nastica:- Sta si pomislio kad si video svoj broj na tabli?- Pa,... znao sam da cu posle toga morati da izadjem napolje. :lolol:

Posted

Na KCN 3 ne ide Anđusova emisija, postavljaju reprizu i to onu, najdosadniju sa Prlainovićem, gde skoro da nije pričao o Zvezdi... :Hail:

Posted

Možda se sunča, za 12000 evara ima sigurno lepih aranžmana... :D Ili skautira nekog novog Ćaviinijestu sa Liona...

Posted
Na KCN 3 ne ide Anđusova emisija, postavljaju reprizu i to onu, najdosadniju sa Prlainovićem, gde skoro da nije pričao o Zvezdi... :Hail:
rip :(bila je to najbolja emisija u univerzumu
Posted

Ja i cips bio kupio :(Ali pre mislim da su ga samo poslali na privremeno hladjenje

Posted

Ohrabruje to sto je isla repriza. Da su ga skroz skinuli sa programa, islo bi nesto drugo... Je l' tako? Jesam li u pravu? Recite mi da jesam i da ce Andja nastaviti sledece nedelje? :cry: