Nesh Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Viskovic danas prica kako Vidic vrlo cesto igra tenis: ...uvek kad je u Beogradu igra tenis na jednom klubu... obecao sam da necu reci na kom klubu igra... :D
čekmeže Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ima i ono kada recimo vidi nekoga u publici pa kaže Eno su. Meni to simpatično.
Ryan Franco Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Milovan,Jakovljevic i Tegi gosti kod Andjusa. Pripremite se za spektakl :Djel neko zna ovog jakovljevica? jel on igrao kao klinac u okk? mislim da je iz mog komsilua ali promenio se, ne mogu da ga prepoznam na ovom snimku.
Quizmaster Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Evo, ako jos ima neka budala koja ne zali 2 sata svog zivota :)Ulazimo u poslednji minut... I onda još četiri i po minuta :)
Weenie Pooh Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ima i ono kada recimo vidi nekoga u publici pa kaže Eno su. Meni to simpatično.Bilo je i "Eeej, eno ga onaj...! Čuveni glumac, poznati, britanski... stao mi mozak." Onda pola sata kasnije, isti kadar: "Eno ga opet!"
pojmaš Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) bog :ziga:"ocemo li da zovemo ancelotija, da ga smijenim sad" "dovescu ti galjanija da te vodi svuda, kao da je on kurir" :ziga:ali moramo mu priznat', covjek obozava sport i zna dosta jer ga stvarno prati, a ne jer skida podatke sa interneta. sve suprotno od idiota acastopa.http://www.youtube.com/watch?v=MEH0Px509OA Edited July 17, 2013 by pojmaš
stoka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Anđus rulz:http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1361526/Zvezda%2C+krivi%C4%8Dna+prijava+protiv+novinara.html
MiddleClass Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 bog :ziga:"ocemo li da zovemo ancelotija, da ga smijenim sad" "dovescu ti galjanija da te vodi svuda, kao da je on kurir" :ziga:ali moramo mu priznat', covjek obozava sport i zna dosta jer ga stvarno prati, a ne jer skida podatke sa interneta. sve suprotno od idiota acastopa.http://www.youtube.com/watch?v=MEH0Px509OA Sofranac je legenda! Najjaci komentator ubjedljivo iako i on ima milion mana. :)
Dziber Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 andjus doneo cv u klub, a kratak 12 milki - bog :Hail:
ficfiric Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Lik sa SOS-a postavlja pitanje Skuleticu u vezi izmene, kada je zamenjen iz taktickih razloga posle crvenog kartona Nastica:- Sta si pomislio kad si video svoj broj na tabli?- Pa,... znao sam da cu posle toga morati da izadjem napolje.
teacher Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Na KCN 3 ne ide Anđusova emisija, postavljaju reprizu i to onu, najdosadniju sa Prlainovićem, gde skoro da nije pričao o Zvezdi...
zoki Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Možda se sunča, za 12000 evara ima sigurno lepih aranžmana... :D Ili skautira nekog novog Ćaviinijestu sa Liona...
Кристофер Лумумбо Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Na KCN 3 ne ide Anđusova emisija, postavljaju reprizu i to onu, najdosadniju sa Prlainovićem, gde skoro da nije pričao o Zvezdi... rip :(bila je to najbolja emisija u univerzumu
Giggsy Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja i cips bio kupio :(Ali pre mislim da su ga samo poslali na privremeno hladjenje
ficfiric Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ohrabruje to sto je isla repriza. Da su ga skroz skinuli sa programa, islo bi nesto drugo... Je l' tako? Jesam li u pravu? Recite mi da jesam i da ce Andja nastaviti sledece nedelje?
Recommended Posts