May 21, 201311 yr @teacher:Neveruem! Jos izvadio i papire, "specijal" Edited May 21, 201311 yr by Sludge Factory
May 21, 201311 yr Neveruem! Jos izvadio i papire, "specijal"uvek se on sprema. zajeban igrac. jedino ga je tegeltija jednom jebao jako ruzno.
May 27, 201311 yr Dejan Andjus3 hours agoСутрашњи гост је Милован Јовановић! Уторак, 22:00, КЦН 3.Не пропустите!Очекујемо веома занимљиву емисију.
May 28, 201311 yr Posto nemam pojma ko je doticni Jovanovic isao sam da guglam. Izbacilo mi link na youtube gde je bas u emisiji sa Andjusom. I tamo pored su jos 2 njegova klipa, takodje iz Andjusove emisije. Dakle, ovo ce biti barem 4. put za 6 meseci. I onda se proziva Ludi Aca zbog Ignjovskog...
May 28, 201311 yr Posto nemam pojma ko je doticni Jovanovic isao sam da guglam. Izbacilo mi link na youtube gde je bas u emisiji sa Andjusom. I tamo pored su jos 2 njegova klipa, takodje iz Andjusove emisije. Dakle, ovo ce biti barem 4. put za 6 meseci. I onda se proziva Ludi Aca zbog Ignjovskog...dobro, ali aca je na drzavnoj televiziji, a ovaj na nekoj opskurnoj, dragana mirkovic televiziji. :D
May 28, 201311 yr Milan St. Protic, Kasandra.."Obozavam Zvezdu - mrzim Zvezdase!" "Zasto nisu doveli Milana Zivadinovica na mesto trenera!? od bi radio za 100 evra- ma on bi radio za dzabe "kraj! Edited May 28, 201311 yr by Далибор
May 28, 201311 yr Ja bih da ova dvojica budu svake nedelje, u fazonu one emisije na stb-u sa Nikolom Milosevicem i Dragoljubom Zarkovicem