Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

:pera:
  • Replies 5.1k
  • Views 511.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

"Eeeej, evo ga! Čuveni britanski glumac! Uf, stao mi mozak... očigledno veliki navijač Mančester junajteda."(Višković komentariše kadar sa tribina.)

У уторак, од 22:00 на КЦН 3 тј. Свет плусу, Дејан Анђус поново покреће емисију. Немојте то да вас збуни, јер су непријатељи отишли са те телевизије. Народе, чујемо се у уторак да разменимо утиске!
:fantom:
Уторак 22:00 КЦН 3, Дејанов гост биће спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић.
:jerry:

Otisli neprijatelji. Oterao ih licno Coki koji je shvatio Dejanovu™ kritiku.

vratio seandjus.png

:isuse: ovaj Pirta sa Arene ima fond od 16 reči
vratio seandjus.png
Jel mu ovo 1 No1e iza ledja?

Komentator utakmica NBA sa Sportkluba (ime nepoznato): prikucavanje...Kako li je samo smislio ovaj izraz i kad se razisao sa zakucavanjem sigurno nikada necemo saznati. :(

Prikucavanje tesko da je nov izraz.

Prikucavanje tesko da je nov izraz.
Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.
Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.
naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.
naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.
A OK. Nisam to znao. Obraticu paznju kad budem gledao sledeci prenos. U svakom slucaju Izraz mi se ne svidja, pa racunajte kao da sam ovo okacio na jezickom HEJTU.

Edited by Nesh