Weenie Pooh Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 "Eeeej, evo ga! Čuveni britanski glumac! Uf, stao mi mozak... očigledno veliki navijač Mančester junajteda."(Višković komentariše kadar sa tribina.)
teacher Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 У уторак, од 22:00 на КЦН 3 тј. Свет плусу, Дејан Анђус поново покреће емисију. Немојте то да вас збуни, јер су непријатељи отишли са те телевизије. Народе, чујемо се у уторак да разменимо утиске!
Filipenko Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Уторак 22:00 КЦН 3, Дејанов гост биће спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић.
Yoda Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Otisli neprijatelji. Oterao ih licno Coki koji je shvatio Dejanovu kritiku.
kud u maglu Simoviću Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 ovaj Pirta sa Arene ima fond od 16 reči
zoki Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) hi iz bek nek crknu dušmani.. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=QETx2eHBpg8 Edited May 2, 2013 by zoki82
Filipenko Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Cela emisija... http://www.youtube.com/watch?v=iwCOTpuTbDU Edited May 2, 2013 by Filipenko
Nesh Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Komentator utakmica NBA sa Sportkluba (ime nepoznato): prikucavanje...Kako li je samo smislio ovaj izraz i kad se razisao sa zakucavanjem sigurno nikada necemo saznati. :(
Nesh Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Prikucavanje tesko da je nov izraz.Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.
Timmi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.
Nesh Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.A OK. Nisam to znao. Obraticu paznju kad budem gledao sledeci prenos. U svakom slucaju Izraz mi se ne svidja, pa racunajte kao da sam ovo okacio na jezickom HEJTU. Edited May 2, 2013 by Nesh
Recommended Posts