Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

:pera:

"Eeeej, evo ga! Čuveni britanski glumac! Uf, stao mi mozak... očigledno veliki navijač Mančester junajteda."(Višković komentariše kadar sa tribina.)

У уторак, од 22:00 на КЦН 3 тј. Свет плусу, Дејан Анђус поново покреће емисију. Немојте то да вас збуни, јер су непријатељи отишли са те телевизије. Народе, чујемо се у уторак да разменимо утиске!
:fantom:
Уторак 22:00 КЦН 3, Дејанов гост биће спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић.
:jerry:

Otisli neprijatelji. Oterao ih licno Coki koji je shvatio Dejanovu™ kritiku.

vratio seandjus.png

:isuse: ovaj Pirta sa Arene ima fond od 16 reči
vratio seandjus.png
Jel mu ovo 1 No1e iza ledja?

Komentator utakmica NBA sa Sportkluba (ime nepoznato): prikucavanje...Kako li je samo smislio ovaj izraz i kad se razisao sa zakucavanjem sigurno nikada necemo saznati. :(

Prikucavanje tesko da je nov izraz.

Prikucavanje tesko da je nov izraz.
Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.
Ne pratim toliko kosarku, prvi put sam cuo od njega. U pocetku sam pomislio da je to neko zakucavanje iz potaje (kupus gleda meso vadi) ili neko cudo izvedeno samo domalim prstom ili neko ovlaz zakucavanje da se protivnik i obruci ne uvrede, ali ubrzo shvatih da je ovome svako zakucavanje prikucavanje.Meni glupo zvuci.
naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.
naravno da nije, prikucavanje je nakon ofanzivnog skoka.
A OK. Nisam to znao. Obraticu paznju kad budem gledao sledeci prenos. U svakom slucaju Izraz mi se ne svidja, pa racunajte kao da sam ovo okacio na jezickom HEJTU.

Edited by Nesh