Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

• Replies 5.1k
  • Views 511.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Gde će Milojko ako ne za Vukom i tzv. preokretom.

Rece mi drug da Milojko u onoj debilnoj Galaksiji drzi fasciklu na kojoj pise LDP, tako da se lepo vidi u prvom planu dok nesto bulazni :isuse:
Inace, na kojoj sad TV ide Galaksija, ako se emituje vise uopste?

Ide preko neta

Ide valjda i na nekim lokalnim stanicama.Inace, da se ne naljuti neko ako je za LDP, mislio sam na to da je glupo uopste propagirati na tako jeftin nacin stranku u "sportskoj" emisiji

ko je bese bolid koji trenutno prenosi evrokup na eurosportu?

mislim da se Grbovic preziva, nekad bio na BK

Aca večeras protiv Škotske, tihim, zabrinutim glasom: "Sada već ovaj broj startova Henlija sugeriše da je u barem jednom od tih želeo da Đuričića povredi...ili čak da ga ubije!" :frust:

Pa on se spremao za Hrvatsku, ali zlotvori mu nisu dali da se razmahne. Sad mora da iskoristi materijal negde...

• 2 weeks later...

Radio komentatori :Hail:http://www.youtube.com/watch?v=E7gwQUsOftU

jel se to aca trudi da bude sto tisi zbog dana zalosti?

da, da. emocija bez™.

jel se to aca trudi da bude sto tisi zbog dana zalosti?
ovo je odvratnije nego da je normalan.
  • 3 weeks later...

Dejan Andjus3 hours ago via mobileУ уторак, од 22:00 на КЦН 3 тј. Свет плусу, Дејан Анђус поново покреће емисију. Немојте то да вас збуни, јер су непријатељи отишли са те телевизије. Народе, чујемо се у уторак да разменимо утиске!

:Hail: