Teixeira Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ma jeste, naravno, nego mi je prosto fascinantno da se setio da to broji i prati ne bi li na kraju poentirao.zar stvarno mislis da mu neko nije javio porukom?
Feindouno Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 zar stvarno mislis da mu neko nije javio porukom?Samo da pozdravim najavu za FK Sarajevo - Velez koja ide 10 000 puta dnevno na Areni sa sve grbom FK Olimpik Sarajevo
Teixeira Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Samo da pozdravim najavu za FK Sarajevo - Velez koja ide 10 000 puta dnevno na Areni sa sve grbom FK Olimpik Sarajevo nemam naravno pojma o cemu se radi, pogresan grb?
Feindouno Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 nemam naravno pojma o cemu se radi, pogresan grb?Pa nije pogresan, pravi je grb Olimpika samo sto oni ne igraju protiv Veleza
Teixeira Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pa nije pogresan, pravi je grb Olimpika samo sto oni ne igraju protiv Veleza super. strucnjaci :D
Team_Penske Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Grb ili ne kad Edin onako sebi svojstveno najavi tekmu grehota je propustiti, steta sto ne najvljuje i ostale prenose, podigao bi gledanost
James Marshall Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Meni taj Edin zvuči kao onaj Koki što prenosi neke nindže na B92. Super je to što je on opušten i zna, ali volim kad komentatori imaju dikciju, a ne kao da si ih jutros pokupio sa tezge sa Baščaršije. Nije to samo njegov problem, dosta sarajevskih (i tuzlanskih, ok) komentatora zvuče kao da su sjeli na kafu s tobom da se ispričaju, a ne kao da prenose utakmicu na TV/radiju. Meni ta prisnost sa svima ide na ganglije.
Malvo Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 onaj sto prenosi nindze je neopisivo iritantan, edin je ok dok ne pocne da preteruje.nek ostane zabelezeno i da je acastop u prenosu rekao za ignjovskog da je strastven.
banecare1 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=S0A-MXLrn9Q&NR=1&feature=endscreen
Quizmaster Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Taj kadar je i zaslužio o-ho-ho. Čudesna!
banecare1 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 tacnije o-go-go ;) ruski ima te smesne reci kao sto su гамбургер, гондурас, голандия, гаага (to je grad hag), гитлер итд
ficfiric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) S tim sto se г cita kao h pa u izgovoru sve stima kako treba. ;)Ponekad se cita i kao v Edited September 19, 2012 by ficfiric
salerokada Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 ruski ima te smesne reci kao sto su гамбургер, гондурас, голандия, гаага (to je grad hag), гитлер итдGamer Simpson @ficfiric: Jesi li siguran u to? Devojkin brat ima devojku ruskinju pa mi volimo da je zezamo sa tim h-g. Ali nam nikada nije rekla da se to izgovara kao h.Ko je prvi čovek u svemiru? - HaharinKo je bio najveći majstor kratke priče? - Hoholj
banecare1 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 S tim sto se г cita kao h pa u izgovoru sve stima kako treba. ;)Ponekad se cita i kao vг и х se citaju po vuku uz par izuzetakanpr сегодня se cita sevodnja
ficfiric Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ili ничего kao nicevo Gamer Simpson @ficfiric: Jesi li siguran u to? Devojkin brat ima devojku ruskinju pa mi volimo da je zezamo sa tim h-g. Ali nam nikada nije rekla da se to izgovara kao h.Ko je prvi čovek u svemiru? - HaharinKo je bio najveći majstor kratke priče? - HoholjNe cita se uvek kao h. Nekad se cita kao h, nekad kao v a nekad kao g. Ne znam od cega zavisi.Jedino pravilo koje znam je da se slovo o cita kao a kad je neakcentovano, tj. o se cita kao o samo kad je akcenat na njemu, npr. Хорошо se cita: Харашо
Recommended Posts