Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted
ma jeste, naravno, nego mi je prosto fascinantno da se setio da to broji i prati ne bi li na kraju poentirao.
zar stvarno mislis da mu neko nije javio porukom?
Posted
zar stvarno mislis da mu neko nije javio porukom?
Samo da pozdravim najavu za FK Sarajevo - Velez koja ide 10 000 puta dnevno na Areni sa sve grbom FK Olimpik Sarajevo :isuse:
Posted
Samo da pozdravim najavu za FK Sarajevo - Velez koja ide 10 000 puta dnevno na Areni sa sve grbom FK Olimpik Sarajevo :isuse:
nemam naravno pojma o cemu se radi, pogresan grb?
Posted
nemam naravno pojma o cemu se radi, pogresan grb?
Pa nije pogresan, pravi je grb Olimpika samo sto oni ne igraju protiv Veleza :lol:
Posted
Pa nije pogresan, pravi je grb Olimpika samo sto oni ne igraju protiv Veleza :lol:
super. strucnjaci :D
Posted

Grb ili ne kad Edin onako sebi svojstveno najavi tekmu grehota je propustiti, steta sto ne najvljuje i ostale prenose, podigao bi gledanost

Posted

Meni taj Edin zvuči kao onaj Koki što prenosi neke nindže na B92. Super je to što je on opušten i zna, ali volim kad komentatori imaju dikciju, a ne kao da si ih jutros pokupio sa tezge sa Baščaršije. Nije to samo njegov problem, dosta sarajevskih (i tuzlanskih, ok) komentatora zvuče kao da su sjeli na kafu s tobom da se ispričaju, a ne kao da prenose utakmicu na TV/radiju. Meni ta prisnost sa svima ide na ganglije.

Posted

onaj sto prenosi nindze je neopisivo iritantan, edin je ok dok ne pocne da preteruje.nek ostane zabelezeno i da je acastop u prenosu rekao za ignjovskog da je strastven.

Posted

Taj kadar je i zaslužio o-ho-ho. Čudesna! :wub:

Posted

tacnije o-go-go ;) ruski ima te smesne reci kao sto su гамбургер, гондурас, голандия, гаага :isuse: (to je grad hag), гитлер итд

Posted (edited)

S tim sto se г cita kao h pa u izgovoru sve stima kako treba. ;)Ponekad se cita i kao v

Edited by ficfiric
Posted
ruski ima te smesne reci kao sto su гамбургер, гондурас, голандия, гаага :isuse: (to je grad hag), гитлер итд
Gamer Simpson :lolol:@ficfiric: Jesi li siguran u to? Devojkin brat ima devojku ruskinju pa mi volimo da je zezamo sa tim h-g. Ali nam nikada nije rekla da se to izgovara kao h.Ko je prvi čovek u svemiru? - HaharinKo je bio najveći majstor kratke priče? - Hoholj
Posted
S tim sto se г cita kao h pa u izgovoru sve stima kako treba. ;)Ponekad se cita i kao v
г и х se citaju po vuku uz par izuzetakanpr сегодня se cita sevodnja
Posted

Ili ничего kao nicevo

Gamer Simpson :lolol:@ficfiric: Jesi li siguran u to? Devojkin brat ima devojku ruskinju pa mi volimo da je zezamo sa tim h-g. Ali nam nikada nije rekla da se to izgovara kao h.Ko je prvi čovek u svemiru? - HaharinKo je bio najveći majstor kratke priče? - Hoholj
Ne cita se uvek kao h. Nekad se cita kao h, nekad kao v a nekad kao g. Ne znam od cega zavisi.Jedino pravilo koje znam je da se slovo o cita kao a kad je neakcentovano, tj. o se cita kao o samo kad je akcenat na njemu, npr. Хорошо se cita: Харашо