Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Gađa ili uzima šut, Denda je nešto jako najgore u svetu košarke. Fudbal ima Acu Stojanovića, košarka ima Petra Dendu.Odbijam da poverujem da je kojot gore pokušao da uporedi Šarenca sa Dendom.
pa i ne pokusavam da ih poredim, sarenac nema pojma o kosarci, denda barem prati i zna imena igraca.
:lol: :Hail:OK.

Šarenac je pobednik jer se loži da zna i svi su za njega u fazonu da zna.Dendu niko ne shvata ozbiljno, a on se čovek makar trudi i tako to...

:lol: :Hail:OK.
moja greska, mislio sam da pricas o saranovicu sa b92 a u isto vreme sam uredno pisao "sarenac" :isuse:

Šaranović je pri kontaktu sa košarkom pacijent u rangu Strajnića i rukometa, dakako.

• 2 weeks later...

Vlada Mijaljević u live-u za dnevnik 2 zajahao neki spomenik teniseru na trgu musketara, predpostavljam negde na terenima Rolan Garosa :isuse: treba ga streljati

Video sam :rolf:

Šarenac :blink:. Iz godine u godinu drastično je lošiji. Danas je izmešao crnce kao da prvi put gleda CZV i Radnički
sa malim zakashnjenjem, ali btw - zashto mislish da nije prvi put ove sezone gledao zvezdu i radnichki? ne znam da li ih je prenosio neki put u super ligi, ako jeste to je to.

Kpga ne mrzi na 20.00 h. Vredi pogledati idiota Mijaljevica :Hail:

koga mrzi da ceka da se loadujeuntitlbfb.jpgkakav kreten :isuse:

Tako je to kad pustas govedo od snimatelja da ti predlaze razne "inovacije"....

Čekaj, snimatelj mu rekao da tako stane i ovaj pristao? A jel mu snimatelj to rekao da bi ga zajebavao ili je istinski mislio da je to dobra ideja?бај народни тапаталк 2

andjus na kcn-u Hail.gifgost: dule savicedit: kakav tok misli, sada pominje ljubicu gojgic, nagradu danas-a, hag... laugh.gif

Edited by Takeshi

Čekaj, snimatelj mu rekao da tako stane i ovaj pristao? A jel mu snimatelj to rekao da bi ga zajebavao ili je istinski mislio da je to dobra ideja?бај народни тапаталк 2
E to je misterija mada ja tipujem na zajebanciju....

veceras je bio kao neki pregled pl i pokazuju top10 golove sezone i stigli su do gola coatesa makazicama i onaj kralj sa sk ga ladno nazvao kouts...jos kaze sebastian kouts urugvajac. majstore ako je urugvajac kako moze biti kouts...