Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Gađa ili uzima šut, Denda je nešto jako najgore u svetu košarke. Fudbal ima Acu Stojanovića, košarka ima Petra Dendu.Odbijam da poverujem da je kojot gore pokušao da uporedi Šarenca sa Dendom.pa i ne pokusavam da ih poredim, sarenac nema pojma o kosarci, denda barem prati i zna imena igraca.
Töölönlahti Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Šarenac je pobednik jer se loži da zna i svi su za njega u fazonu da zna.Dendu niko ne shvata ozbiljno, a on se čovek makar trudi i tako to...
Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 :Hail:OK.moja greska, mislio sam da pricas o saranovicu sa b92 a u isto vreme sam uredno pisao "sarenac"
Töölönlahti Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Šaranović je pri kontaktu sa košarkom pacijent u rangu Strajnića i rukometa, dakako.
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Vlada Mijaljević u live-u za dnevnik 2 zajahao neki spomenik teniseru na trgu musketara, predpostavljam negde na terenima Rolan Garosa treba ga streljati
Teixeira Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Šarenac . Iz godine u godinu drastično je lošiji. Danas je izmešao crnce kao da prvi put gleda CZV i Radničkisa malim zakashnjenjem, ali btw - zashto mislish da nije prvi put ove sezone gledao zvezdu i radnichki? ne znam da li ih je prenosio neki put u super ligi, ako jeste to je to.
bergasa19 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kpga ne mrzi na 20.00 h. Vredi pogledati idiota Mijaljevica
Frank Pembleton Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tako je to kad pustas govedo od snimatelja da ti predlaze razne "inovacije"....
Hamlet Strašni Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Čekaj, snimatelj mu rekao da tako stane i ovaj pristao? A jel mu snimatelj to rekao da bi ga zajebavao ili je istinski mislio da je to dobra ideja?бај народни тапаталк 2
Takeshi Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 (edited) andjus na kcn-u gost: dule savicedit: kakav tok misli, sada pominje ljubicu gojgic, nagradu danas-a, hag... Edited June 11, 2012 by Takeshi
Frank Pembleton Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Čekaj, snimatelj mu rekao da tako stane i ovaj pristao? A jel mu snimatelj to rekao da bi ga zajebavao ili je istinski mislio da je to dobra ideja?бај народни тапаталк 2E to je misterija mada ja tipujem na zajebanciju....
189- Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 veceras je bio kao neki pregled pl i pokazuju top10 golove sezone i stigli su do gola coatesa makazicama i onaj kralj sa sk ga ladno nazvao kouts...jos kaze sebastian kouts urugvajac. majstore ako je urugvajac kako moze biti kouts...
Recommended Posts