May 5, 201212 yr Meni je danas bio vrh kada je faul nad Ramirezom prokomentarisao: "I evo uspeva Ramirez da iznudi faul nad samim sobom.":lol:Majko mila
May 11, 201212 yr Počeo Ilija agresivnije da tweetuje, pa da ga ispromovišem malo: @ilijakovacic ... da mu nakupite makar pola Acine brojke, klin se klinom, ješte čuli?
May 11, 201212 yr Danas nekoliko puta u toku meča Srbija-Slovenija komentator izgovorio, da to "radi besprekorno".Moglo bi ovo i u Iz foruma u emedije
May 11, 201212 yr Meni je danas bio vrh kada je faul nad Ramirezom prokomentarisao: "I evo uspeva Ramirez da iznudi faul nad samim sobom." Nego, neko bi mogao ljudima koji rade sportske vesti na B92 da skrene pažnju da je počeo NBA plejof, 4 dana za redom pregled NBA počinju sa " večeras je odigrano samo xy utakmica".
May 25, 201212 yr "Andres Iniesta, za koga će vam svaki igrač koji je igrao protiv njega reći da bukvalno pušta kišu"
May 25, 201212 yr e to sam se i ja pitao sta znaci..ladno ga zove macerano... Edited May 25, 201212 yr by 189-
May 26, 201212 yr Pušta kišu ~ vedri i oblači ~ šutira dupe ~ igra vrhunski fudbal visokog kvaliteta sa pet zvezdica. Valjda. Ali u bukvalnom je stvar.Ovo za Maćerana mu je isto super, tako se kaže na argentinskom zato što je tamo italijanski imao jak uticaj na španski
May 26, 201212 yr Sad Boskovic u sportskom pregledu rece da je Bejker dosao do finala u Nici nizom od 15 pobeda, tokom koga je osvojio i celendzer u Savanahu (Savannah, Georgia). Bukvalno je tako izgovorio