Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Meni je danas bio vrh kada je faul nad Ramirezom prokomentarisao: "I evo uspeva Ramirez da iznudi faul nad samim sobom."
:lol:Majko mila :isuse:
  • Replies 5.1k
  • Views 509.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

Ali strajnic je opravdao poverenjetm

Počeo Ilija agresivnije da tweetuje, pa da ga ispromovišem malo: @ilijakovacic

AsnjBSyCEAEe2an.jpg

... da mu nakupite makar pola Acine brojke, klin se klinom, ješte čuli? angry.gif

Danas nekoliko puta u toku meča Srbija-Slovenija komentator izgovorio, da to "radi besprekorno".Moglo bi ovo i u Iz foruma u emedije

Meni je danas bio vrh kada je faul nad Ramirezom prokomentarisao: "I evo uspeva Ramirez da iznudi faul nad samim sobom."
laugh.gifisuse.gifNego, neko bi mogao ljudima koji rade sportske vesti na B92 da skrene pažnju da je počeo NBA plejof, 4 dana za redom pregled NBA počinju sa " večeras je odigrano samo xy utakmica".

Kako je losa ova sto komentarise tenis na ES2, brutalno me smorila.

:Hail: Gojko

Kum malo pre odvali, "a sad italijanska himna Badiera Rossa" :lol:

Kum priča o poništenoj falsifikovanoj diplomi :lol:

"Andres Iniesta, za koga će vam svaki igrač koji je igrao protiv njega reći da bukvalno pušta kišu" :isuse:

e to sam se i ja pitao sta znaci..ladno ga zove macerano... :isuse:

Edited by 189-

Pušta kišu ~ vedri i oblači ~ šutira dupe ~ igra vrhunski fudbal visokog kvaliteta sa pet zvezdica. Valjda. Ali u bukvalnom je stvar.Ovo za Maćerana mu je isto super, tako se kaže na argentinskom zato što je tamo italijanski imao jak uticaj na španski :isuse:

Sad Boskovic u sportskom pregledu rece da je Bejker dosao do finala u Nici nizom od 15 pobeda, tokom koga je osvojio i celendzer u Savanahu (Savannah, Georgia). Bukvalno je tako izgovorio :isuse: