Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Evo dadose ga! :D

• Replies 5.1k
  • Views 509.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

UtakmicuSevilja - Real M 2-6Bošković je uspeo tako da iskomentariše da se stiče utisak da je Sevilja nadigrala posrnuli Real, koji je samo zahvaljujući ludoj sportskoj sreći prošao s minimalnim porazom.

rip :(

+1

Da se upišem u pozdrave poslednjem majstoru sportskih prenosa na ovim prostorima.

+1

• 5 weeks later...

Komentator sa Eurosporta u penosu meca Nadal - Bedrih: Nadal je Lisica, Bedrih Zeka, a sudija Dobri meda...ne, ne...nemoguce je prepricati... :lol:

kapiram da je detetu sinoc citao tu basnu pa mu se jako dopala. opet nije ludje od Viskoviceve price o Skolsu koji je kao stara dobra kozna jakna, zaboravljena na dnu ormana... i tako jedno 5 minuta u sred prenosa.

Na drugom programu ide omaž Marku Markoviću, vredi pogledati.

Edited by Quizmaster

Gledao sinoc prvi deo, razgovor veterana, Kamenko i Marko, snimano u kafani u Surduku, a posle isao ceo prvi "Indirekt" iz decenbra 71 :Hail: ali, intervju Santraca sa Boskovom :lol: :lol: :lol::Hail: :Hail: :Hail: neopisivo :D

Mialjevic za vreme prenosa finala Australian opena uporedjuje Djokovia i Nadala sa gladijatorima i dodaje: "Ne verujem da je neka gladijatorska borba trajala duze..."Jednoostavno ne mogu da verujem da nema preciznu statistiku svih gladijatorskih borbi u Rimu... :(

• 2 weeks later...
http://www.skybet.co...htm?name=Neymar"Zahvaljujuci vama dolazimo do ekskluzivnih informacija, pisite nam i dalje na komentatori@essrbija..."Ko im ga je uvalio, nek se sam javi!

Edited by muslin