Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Da li je Korać upravo rekao "engleski anaunser" žaleći se kako su italijanu "poenglezili" ime ?

Strajnićevo prvo pitanje za goste u studiju pred meč sa Severnom Irskom u emisiji koja ide 20-ak minuta pre početka utakmice:"Mogu li ovako slabi rezultati naših klubova u evropskim takmičenjima da utiču na pobedničku atmosferu u reprezentaciji?" img.gif

Mislim da sam u najavi jučerašnjeg "Dnevnika" čuo da je Milica Nedić pročitala: "Povratak vere u srpski fudbal".

A u komshiluku "ukaza se Luka" :Hail:. O hvalospevima Duduu ne treba raubovati tastaturu.

parafraziram:prate se ova dva tima na ovim prostorima, tako je naravno i večeras. evo, imamo informaciju da se u Doljanima gleda ovaj meč napolju uz roštilj... i da se čak pucalo kad je Pato dao gol!obožavam ga! :Hail:

A u Gornjanima kad ga je Pedro zavukao?

sta Strajinja glumi sa ovim zavrnutim rukavima i juce i danas. K'o da je ostavio lopatu ispred studija

Meni je stvarno postalo neprijatno gledati LŠ na RTS-u, kad god neko da gol, neko od komentatora počne da nas bombarduje nekim dosadnim i nebitnim statistikama. Jebote k'o da čekaju gol da bi dobili priliku da istrtljaju šta su skinuli s interneta, često poželim da su nam komentatori na fazon onih Argentinaca ili Brazilaca, a ne ovakvi smarači (doduše imao je acastop tu fazu, i opet mi se čini da mu je bolje stajala). Kad čujem da pregled LŠ radi Mijaljević, poželim da krajnji rezultat bude 0-0

sta Strajinja glumi sa ovim zavrnutim rukavima i juce i danas. K'o da je ostavio lopatu ispred studija
:rolf: :rolf: :rolf:

Stig'o cumur u RTS?

"Gledajte tenis ako morate, u predahu" - Šarenac, uz smešak, dok je odjavljivao meč Srbija - Grčka i najavljivao prvo polufinale.

Primite pozdrave od Mijaljevica:"Znam da mnogi od vas ne vole preterane statisticke podatke" :Hail:

Troicki nije dozvolio da ga u finišu dekoncentrišu bučni navijači Argentine, koji su pokušali da skrenu pažnju sudije i klupe "gaučosa" zbog komentatora Duška Koraća koji je gestikulirao ka Nalbandijanu. Viktor je izjednačio rezultat u setovima, a kadar RTS je zatim demonstrativno napustio halu, nakon što je glavni sudija meča Paskval Marija zatražio od njega da se udalji zbog neprimerenog navijanja".

:lol: