Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

Neka ga neko pridavi, pliz, ne mogu vise da slusam ovo...-Jesi li primetio, Rale, kako koga povezemo sa Beogradom tako baci najbolji hitac sezone?-Bogami, tako se potref...-Ne, pa majke mi!Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives.

• Replies 5.1k
  • Views 509.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

"Internet je najveća prevara na svetu, napravljena za manipulaciju, kad zasmeta - on se ukida. A zna se gde je ukinut. Ali da ne mešamo teme, pričamo o pravim sportistima...""Hariken jačine trojka...""U stara grčka rimska vremena, gladijatori su bili olimpijski šampioni...":Hail:

Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives.
prije neki dan je rekao sent vinsent end nives
umirem :rolf:
Neka ga neko pridavi, pliz, ne mogu vise da slusam ovo...-Jesi li primetio, Rale, kako koga povezemo sa Beogradom tako baci najbolji hitac sezone?-Bogami, tako se potref...-Ne, pa majke mi!Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives.
bas samo ovo hteo replicirati :lol:
:lol: kakav car, sunce ti krvavo. Nek se spremi Trinidad i Barbuda!

Ima čovek idealan posao: radi u državnoj firmi, a pri tom radi sve samo ne ono za šta je plaćen. Jedva 10% onoga što kaže ima veze sa trenutnim dešavanjima na takmičenju...

A ovo je hajlajts, da ne kažem dajdžest skoka u dalj

Korać za Francuza Lemetra, na predstavljanju pre trke na 200m:

kao da ima neki težak i važan ispit...ovako mršav izgleda kao pokretni bilbord UNHCR-a

Sram ga bilo, istu foru je imao i za Ivet Lalovu. Ponavlja se, razočarao me je.

Tip sa SK komentarise penal za Chesku u 90min pri 2:1 za Shkote i kaze "kao sto vidimo prevaratni se bolje kotiraju, kao i u ovom obicnom zivotu".

A de je nesto sharenac? Nit komentarise nit radi priloge... Sad siluje cak i mijaljevic . Nisu dovoljni denda i krivo kapic...

Edited by hefaca

Sarenac je imao smrtni slucaj u porodici i vratio se u Srbiju.

A de je nesto sharenac? Nit komentarise nit radi priloge... Sad siluje cak i mijaljevic . Nisu dovoljni denda i krivo kapic...
...tužan momenat je da se šareni vratio u bg, jer je imao smrtni slučaj u porodici. drž se, majstore, ako čitaš ovo!...
edit: Fei brži...

Edited by fanjo

bez veze... bar koraca da ubace da radi i kosarku...