September 2, 201113 yr Neka ga neko pridavi, pliz, ne mogu vise da slusam ovo...-Jesi li primetio, Rale, kako koga povezemo sa Beogradom tako baci najbolji hitac sezone?-Bogami, tako se potref...-Ne, pa majke mi!Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives.
September 2, 201113 yr "Internet je najveća prevara na svetu, napravljena za manipulaciju, kad zasmeta - on se ukida. A zna se gde je ukinut. Ali da ne mešamo teme, pričamo o pravim sportistima...""Hariken jačine trojka...""U stara grčka rimska vremena, gladijatori su bili olimpijski šampioni..."
September 2, 201113 yr Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives. prije neki dan je rekao sent vinsent end nives
September 2, 201113 yr Neka ga neko pridavi, pliz, ne mogu vise da slusam ovo...-Jesi li primetio, Rale, kako koga povezemo sa Beogradom tako baci najbolji hitac sezone?-Bogami, tako se potref...-Ne, pa majke mi!Staza 8, Kim Kolins, Sent Kits i Nives. prije neki dan je rekao sent vinsent end nivesbas samo ovo hteo replicirati
September 2, 201113 yr prije neki dan je rekao sent vinsent end nives kakav car, sunce ti krvavo. Nek se spremi Trinidad i Barbuda!
September 2, 201113 yr Ima čovek idealan posao: radi u državnoj firmi, a pri tom radi sve samo ne ono za šta je plaćen. Jedva 10% onoga što kaže ima veze sa trenutnim dešavanjima na takmičenju...
September 3, 201113 yr Korać za Francuza Lemetra, na predstavljanju pre trke na 200m: kao da ima neki težak i važan ispit...ovako mršav izgleda kao pokretni bilbord UNHCR-a
September 3, 201113 yr Sram ga bilo, istu foru je imao i za Ivet Lalovu. Ponavlja se, razočarao me je.
September 3, 201113 yr Tip sa SK komentarise penal za Chesku u 90min pri 2:1 za Shkote i kaze "kao sto vidimo prevaratni se bolje kotiraju, kao i u ovom obicnom zivotu".
September 3, 201113 yr A de je nesto sharenac? Nit komentarise nit radi priloge... Sad siluje cak i mijaljevic . Nisu dovoljni denda i krivo kapic... Edited September 3, 201113 yr by hefaca
September 3, 201113 yr A de je nesto sharenac? Nit komentarise nit radi priloge... Sad siluje cak i mijaljevic . Nisu dovoljni denda i krivo kapic... ...tužan momenat je da se šareni vratio u bg, jer je imao smrtni slučaj u porodici. drž se, majstore, ako čitaš ovo!...edit: Fei brži... Edited September 3, 201113 yr by fanjo