pp34 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ma ajde, chovek je u pioniru radio kao spiker na izrael-grchka na prvenstvu 2005, i onda se posle utakmice rasplakao kad je na monitoru video rezultat protiv francuske iz novog sada. shta dodati...jel to cuveni 'steps' ?
Teixeira Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 jel to cuveni 'steps' ? "intentional football" za igranje nogom... u paketu na dijamantskoj lopti i evropskom prvenstvu.
Mauci Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zar nije "steps" izmislio onaj Deki ili vec tako neki kurac-palac? Secam se njega kao spikera.
Teixeira Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Zar nije "steps" izmislio onaj Deki ili vec tako neki kurac-palac? Secam se njega kao spikera.dobro, nije steps sad toliko nemoguce. marv albert je umeo ponekad u prenosu da kaze steps za korake. shto naravno ne znachi da su aca i deki pantelic chuli to tu (ili znali ko je marv albert, usput). a zajedno su radili kao spikeri njih dvojica.
Weenie Pooh Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Intentional football?! :blink:Da li je na tom prvenstvu bila ona legendarna KZŠ kad je reči Željka Obradovića na Engleski prevodio neki istripovani klinac koji je očigledno bežao sa časova u srednjoj školi? Pa posle kad je i sam shvatio da lupeta, da ga strani novinari ič ne razumeju, krenula panika... pa ga Željko smirivao
Teixeira Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Da li je na tom prvenstvu bila ona legendarna KZŠ kad je reči Željka Obradovića na Engleski prevodio neki istripovani klinac koji je očigledno bežao sa časova u srednjoj školi? Pa posle kad je i sam shvatio da lupeta, da ga strani novinari ič ne razumeju, krenula panika... pa ga Željko smirivao da, posle utakmice sa francuskom u NS. btw, zamisli kako onda ovi novinari koji nisu mogli da budu prevodilac znaju engleski
Alphons Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Molim vas, recite mi da Denda nije ovo rekao :" I evo ga Novicki, odlucio je da jako podigne ruku."
pacey defender Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Bronhi, lakše se diše. Slavko, nakon što je HR došla do +5. Edited August 31, 2011 by pacey defender
Lord Stef Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 CUpanje zubiju nazivo Zasto ja ne slusam cesce ovog coveka?
bergasa19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kako me smorio ovaj, valjda je Krivokapic, idiot sto je prenosio kosarku. On ama bas nista ne zna o kosarci. Uzas.
nisam ja Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 taj ne zna ništa ni o čemu. samo prati rezultat i plaši se. 1 acin drugar.
Size 9 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vQgad8VzcXE&feature=player_embedded
Далибор Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 (edited) "sada kada sam blizu penzije...."idi COVECE VISE! :Dsad kad sam odlusao ceo klip: :Hail: :Hail: slusao sam ga jutros kada je pricao o kilogramima na odredjenim mestima, manekenima UNHCR-a......ali sam onda morao da odem i izgleda propustio najbolji deo :Pedit. ovo je izlgeda bilo pre par dana a ne danas....... Edited September 1, 2011 by Далибор
Weenie Pooh Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 "Timski kep-tejn, kapiten jamajčanske reprezentacije..."Bej-đing strikes back.
Recommended Posts