August 30, 201113 yr ma ajde, chovek je u pioniru radio kao spiker na izrael-grchka na prvenstvu 2005, i onda se posle utakmice rasplakao kad je na monitoru video rezultat protiv francuske iz novog sada. shta dodati...jel to cuveni 'steps' ?
August 30, 201113 yr jel to cuveni 'steps' ? "intentional football" za igranje nogom... u paketu na dijamantskoj lopti i evropskom prvenstvu.
August 30, 201113 yr Zar nije "steps" izmislio onaj Deki ili vec tako neki kurac-palac? Secam se njega kao spikera.
August 30, 201113 yr Zar nije "steps" izmislio onaj Deki ili vec tako neki kurac-palac? Secam se njega kao spikera.dobro, nije steps sad toliko nemoguce. marv albert je umeo ponekad u prenosu da kaze steps za korake. shto naravno ne znachi da su aca i deki pantelic chuli to tu (ili znali ko je marv albert, usput). a zajedno su radili kao spikeri njih dvojica.
August 30, 201113 yr Intentional football?! :blink:Da li je na tom prvenstvu bila ona legendarna KZŠ kad je reči Željka Obradovića na Engleski prevodio neki istripovani klinac koji je očigledno bežao sa časova u srednjoj školi? Pa posle kad je i sam shvatio da lupeta, da ga strani novinari ič ne razumeju, krenula panika... pa ga Željko smirivao
August 30, 201113 yr Da li je na tom prvenstvu bila ona legendarna KZŠ kad je reči Željka Obradovića na Engleski prevodio neki istripovani klinac koji je očigledno bežao sa časova u srednjoj školi? Pa posle kad je i sam shvatio da lupeta, da ga strani novinari ič ne razumeju, krenula panika... pa ga Željko smirivao da, posle utakmice sa francuskom u NS. btw, zamisli kako onda ovi novinari koji nisu mogli da budu prevodilac znaju engleski
August 31, 201113 yr Molim vas, recite mi da Denda nije ovo rekao :" I evo ga Novicki, odlucio je da jako podigne ruku."
August 31, 201113 yr Bronhi, lakše se diše. Slavko, nakon što je HR došla do +5. Edited August 31, 201113 yr by pacey defender
September 1, 201113 yr Kako me smorio ovaj, valjda je Krivokapic, idiot sto je prenosio kosarku. On ama bas nista ne zna o kosarci. Uzas.
September 1, 201113 yr "sada kada sam blizu penzije...."idi COVECE VISE! :Dsad kad sam odlusao ceo klip: :Hail: :Hail: slusao sam ga jutros kada je pricao o kilogramima na odredjenim mestima, manekenima UNHCR-a......ali sam onda morao da odem i izgleda propustio najbolji deo :Pedit. ovo je izlgeda bilo pre par dana a ne danas....... Edited September 1, 201113 yr by Далибор
September 2, 201113 yr "Timski kep-tejn, kapiten jamajčanske reprezentacije..."Bej-đing strikes back.