teacher Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Večeras na RTS1 u emisiji OKO 11, implodiraće etar od sudara dvojice najglupljih ljudi na svetu... Link to comment
pacey defender Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Dobro, Pižon stvarno jeste glup, onako po definiciji. Acastop je više samozaljubljeni nerd ispunjen kompleksima. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 hoce li aca ponovo pokusati drugacije, kao u vec legendarnoj emisiji o vaterpolu? Link to comment
Далибор Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Mijaljevic:"Navijaci Crvene Zvezde su poskidali majice. Kako pada jaka kisa, iako je stadion vecim delom pokriven, oni su se skinuli kako bi im majice koliko toliko ostale suve!" :isuse: Link to comment
bergasa19 Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Mijaljevica ne slusam posto ima tako iritantan glas razbio bih TV. Link to comment
Teixeira Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 primetio sam da strajnicu niko nije rekao da se stephen ne chita stefan... Link to comment
Frank Pembleton Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 koliko sam čuo, u pravu si. ima sumanuto velike zaliske, pa pokusava da ih pokrije. Kada sam pitao osobu koja mi je to rekla, zasto se jednostavno ne osisa na kratko i resi sve dileme (kao uostalom i skoro svi sa njegove bivse televizije), receno mi je da je to zato sto radi na rts-u i ne sme se biti celav tamo ... jednom rečju, debilizam,A jos je i klempav...Jednom mu snimatelj rekao, posle pola sata namestanja da mu se ne vide dambo usi, daj bre covece sredi te usi to je sad rutina od par dana u bolnici!Ovaj se zesce naljutio na njega.... Link to comment
ZSNj Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Mijaljevic:"Navijaci Crvene Zvezde su poskidali majice. Kako pada jaka kisa, iako je stadion vecim delom pokriven, oni su se skinuli kako bi im majice koliko toliko ostale suve!" :isuse: lazes da je to reko kako sam propustio ovo... strajino objasnjavanje problematike srpskog fuzbala u 120om minutu.. neprocenjivo.. Link to comment
Team_Penske Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Haha, najnoviji Acin tweet Link to comment
Далибор Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) lazes da je to reko kako sam propustio ovo... pred kraj prvog poluvremena........ ali mi je toliko bilo (od citavog njegovor danasnjeg repertoara), da mi je bilo tesko da odmah napisem.......strajino objasnjavanje problematike srpskog fuzbala u 120om minutu.. neprocenjivo..ako mislis na to sto je rekao da nasli klubovi trebaju da budu klubovi a ne trgovacka preduzeca, ne vidim da je mnogo pogresio :)a ako je provalio jos nesto sto nisam uvatio, voleo bih da cujem :)@acastop :Hail:http://www.twitlonger.com/show/cl48sikako da promenim username :PACO MI TE VOLIMOOOOOOOOOOOOOOOOOja tvoje ime koristim na haxball-u! i samo da znas, ostali komentatori na RTS-u ti nisu ni do pola leve siske!molim te registruj se ovde da se druzimo! gde su mladi tu je sala! Edited August 25, 2011 by Далибор Link to comment
clever bastard Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 "Slaven iz Belupa" by neki debil sa eurosporta Link to comment
Čiko Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Вечерас РТС2 20.40 Удинезе-Арсенал, Венгеру прети крај каријере у клубу ако изгуби, хоће ли Божић стићи раније у Удине + прича о кафи Тото.I bi Toto Ove sitne pricice uz fudbal mu dodju kao mamac da i zemska publika ima sta da cuje, a ne da samo vidi krv i znoj modernog fudbala (tako mali Aca razmislja).Mijaljevica ne slusam posto ima tako iritantan glas razbio bih TV.+1 Link to comment
Čiko Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 (edited) Вечерас РТС2 20.40 Удинезе-Арсенал, Венгеру прети крај каријере у клубу ако изгуби, хоће ли Божић стићи раније у Удине + прича о кафи Тото.I bi Toto Ove sitne pricice uz fudbal mu dodju kao mamac da i zemska publika ima sta da cuje, a ne da samo vidi krv i znoj modernog fudbala (tako mali Aca razmislja).Mijaljevica ne slusam posto ima tako iritantan glas razbio bih TV.+1edit: dupli post, ovaj moze u kantu Edited August 26, 2011 by Čiko Link to comment
Recommended Posts