pp34 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 kome smeta 1 avatar ? kojote jesi nekad bio iskoriscen ? Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 kojote jesi nekad bio iskoriscen ? Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 the horror, the horror! Link to comment
nbg4ever Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? Link to comment
teacher Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? Ima kose za 2 pranja, jbg... Link to comment
Lezilebovich Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? koliko sam čuo, u pravu si. ima sumanuto velike zaliske, pa pokusava da ih pokrije. Kada sam pitao osobu koja mi je to rekla, zasto se jednostavno ne osisa na kratko i resi sve dileme (kao uostalom i skoro svi sa njegove bivse televizije), receno mi je da je to zato sto radi na rts-u i ne sme se biti celav tamo ... jednom rečju, debilizam, Link to comment
bergasa19 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) i da li mu neko kaze: covece na sta to licis? Link to comment
pp34 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) ? Link to comment
Weenie Pooh Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 acastop Last night I hosted interesting guests; talking about SRB waterpolo. You cannot understand, but if you want to look: http://t.co/ZZ96Yyj If you want to look my friz, it very well look good nice. No have to listen, not talk nothing important. Link to comment
Quizmaster Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Dakle, opet sam propustio spektakl Link to comment
Joe D Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik. Link to comment
hattori Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik. Link to comment
Feindouno Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 a Edin se nadovezao "koji mu je usput i otac" i zvucao je kao da mu veoma malo fali da vrisne Link to comment
Recommended Posts