Jump to content

Dobri i loši komentatori

Featured Replies

kome smeta 1 avatar ? angry.gif kojote jesi nekad bio iskoriscen ? :lol:

• Replies 5.1k
  • Views 511.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sinoć počinje utakmica, kaže onaj polupani sa Sport Kluba "evo nas slikom u Baton Ružu na legendarnom Tajger stadionu gde se okupilo preko 102 hiljade gledalaca da prisustvuju..." pa je valjda sk

• Kovinjalo feat Vinjak, kompilacija za pokolenja. Narocito deo od 0;22, ljudi si mislili da ih lazem a ja gledao uzivo i smejao se 45 minuta:    

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Svo to drvljenje oko mentalnog stanja jadnih malih fudbalera je meni izuzetno iritantno. Na ovom EŠ su mediji posebno zainteresovani za sve moguće psihofizičke tegobe, inspirisao ih je Eriksenov kolap

Posted Images

kojote jesi nekad bio iskoriscen ? :lol:
:lolol:

walker :Hail:

the horror, the horror!

Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? :unsure:

Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? :unsure:
Ima kose za 2 pranja, jbg...
koliko sam čuo, u pravu si. ima sumanuto velike zaliske, pa pokusava da ih pokrije. Kada sam pitao osobu koja mi je to rekla, zasto se jednostavno ne osisa na kratko i resi sve dileme (kao uostalom i skoro svi sa njegove bivse televizije), receno mi je da je to zato sto radi na rts-u i ne sme se biti celav tamo ... jednom rečju, debilizam,

Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) i da li mu neko kaze: covece na sta to licis?

Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) ?
160.21.5.jpg
acastop Last night I hosted interesting guests; talking about SRB waterpolo. You cannot understand, but if you want to look: http://t.co/ZZ96Yyj
If you want to look my friz, it very well look good nice. No have to listen, not talk nothing important.

Dakle, opet sam propustio spektakl :mellow:

Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik.

Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik.
:lol:

a Edin se nadovezao "koji mu je usput i otac" i zvucao je kao da mu veoma malo fali da vrisne :lol: