Jump to content
IGNORED

Dobri i loši komentatori

Recommended Posts

Posted

kome smeta 1 avatar ? angry.gif kojote jesi nekad bio iskoriscen ? :lol:

Posted
kojote jesi nekad bio iskoriscen ? :lol:
:lolol:
Posted

the horror, the horror!

Posted

Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? :unsure:

Posted
Dobro, jel on celavi, pa se ceslja tako nenormalno?Jeste da je teska dijabola, ali kako objasniti ovaj cuperak? :unsure:
Ima kose za 2 pranja, jbg...
Posted
koliko sam čuo, u pravu si. ima sumanuto velike zaliske, pa pokusava da ih pokrije. Kada sam pitao osobu koja mi je to rekla, zasto se jednostavno ne osisa na kratko i resi sve dileme (kao uostalom i skoro svi sa njegove bivse televizije), receno mi je da je to zato sto radi na rts-u i ne sme se biti celav tamo ... jednom rečju, debilizam,
Posted

Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) i da li mu neko kaze: covece na sta to licis?

Posted
Zanima me kako izgledaju njegovi najbolji ortaci(ako ih ima) ?
160.21.5.jpg
Posted
acastop Last night I hosted interesting guests; talking about SRB waterpolo. You cannot understand, but if you want to look: http://t.co/ZZ96Yyj
If you want to look my friz, it very well look good nice. No have to listen, not talk nothing important.
Posted

Dakle, opet sam propustio spektakl :mellow:

Posted

Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik.

Posted
Sad sam se setio da je sinoc onaj sa Arene sto nije Edin(a ni Ivan) primetio kako Joakim Noa ima slicnu frizuru i stajling kao njegov slavniji sunarodnik Janik.
:lol:
Posted

a Edin se nadovezao "koji mu je usput i otac" i zvucao je kao da mu veoma malo fali da vrisne :lol: