pp34 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 i komentar acestop - Smejao sam se čitavo popodne! sta je prokomentarisao ? pa ovu svoju sliku sa vukajlije. Ne nadjoh sta je napisao?Sent from my cigla using Tapatalk Al ste brzi danas mora da me zajebavaju ljudi :Djebo lud zbunjenog !pa sta je bre prokomentarisao za svoju sliku ? ako je on rekao "Smejao sam se čitavo popodne!" onda si trebao pod navodnike, a ne da zbunjujes nas ligviste sa -. ispada da si se ti smejao celo popodne Link to comment
pp34 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Gledam, pa kontam... Biće da je hteo da napiše one's, ali mu se u odsudnom trenutku pokvarila frizura pa je u zaustavnom vremenu improvizovao...ovo ide u potpis. nasmejah se na sav glas :lol: :Hail: :Hail: Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 (edited) kakva frizura :lol:ali, koliko je on glup, to je nevjerovatno. koliko ne zna nista ni o cemu Edited August 19, 2011 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Feindouno Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 ako je on rekao "Smejao sam se čitavo popodne!" onda si trebao pod navodnike, a ne da zbunjujes nas ligviste sa -. ispada da si se ti smejao celo popodne hello pacejah Link to comment
Далибор Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Kakva emisija :Hail: kad ce repriza? Link to comment
Timmi Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 jel ko hvatao skrinove? uco? Link to comment
teacher Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 jel ko hvatao skrinove? uco?Njegova frizura mi je spržila hard disk. Postao je nedodirljiv. Imao sam utisak da će ga Jugoslav udariti...Ali to navlačenje kako "nas mrze jer smo Srbi". Jadnik i bednik. Zli mali metro-štreberčić. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 @acastopКако српском ватерполу смештају из Хрватске и Црне Горе, просечна платe, шта 2016...: http://t.co/ZZ96Yyj. Неке ствари речене први пут... emisija Link to comment
teacher Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 @acastopemisija Srpskom vaterpolu smeštaju...Mislim, to je teorija koju je umislio i onda pokušao da je nametne gostima, koji su ga gledali u fazonu: da mi je da ga samo jednom udarim... Link to comment
pp34 Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 kakva emisija kakva pitanja kakva ljepilo frizura Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 teacheru, zabrani ovaj avatar, foruma ti. Link to comment
Recommended Posts