Jump to content

barselona, spain

Featured Replies

rivAxDZ.jpg

• Replies 293
  • Views 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Eh, ne panici! Mi smo isli sa žapcem od nepunih godinu dana, kada je bio u fazi da nece da pogleda kolica vise jer - gospodin vec hoda. Tako da smo svakog dana provodili n puta po pola sata na istih 5

• ja nisam prijavila povratak iz barselone, ali malo je reci da je barselona prelepa. nas kraj je , kao sto su mi poznavaoci vec , prelep, zivahan i bas gradskki kraj, a nasa ulica je nekako najvise pod

• Sandradjer
    Sandradjer

Evo jos malo lepota Barselone. Kod katedrale, sa strane gde je pijaca antikviteta je jedan mali pasaz i nalazi se keramicki foto mozaik. Simpaticno     

Posted Images

J9eRBln.jpg

Zxn8s0u.jpg

ZsNm7HO.jpg?1

qtU6bRq.jpg

X9ccdDI.jpg

GohqzF9.jpg

Tm6KbYw.jpg?1

aD5s9aI.jpg?1

W64tuPX.jpg

XXtA5im.jpg

• 3 months later...

Dajte neke preporuke za Barselonu i Valensiju. Sta videti, sta zaobici, gde i sta jesti i piti, kako se kretati po gradu...

Koliko dana?

Osim standardne posete Gaudijevih dela, ja bih preporučila Barselonetu. Ima turista, ali značajno manje, lokalne čađave taverne, karirani stolnjaci, tetke koje džedže ispred stanova na plastičnim stolicama. Krajem septembra, početkom oktobra je neki praznik Barselonete, kada ukrase ulice lampionima, i prave fešte napolju, plešu, šetaju korzo, ogovaraju komšije i sve liči na seoski vašar. Turista komada nula.

Hvala na preporuci :)

Bicu 4 dana u Valensiji i 9 u Barseloni.