Jump to content

barselona, spain

Featured Replies

:)

R2 Nord - Treba mi za T2 terminal i Montmelo. Iskopao sam da je karta samo 3 eura, kul :)

• Replies 293
  • Views 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Eh, ne panici! Mi smo isli sa žapcem od nepunih godinu dana, kada je bio u fazi da nece da pogleda kolica vise jer - gospodin vec hoda. Tako da smo svakog dana provodili n puta po pola sata na istih 5

• ja nisam prijavila povratak iz barselone, ali malo je reci da je barselona prelepa. nas kraj je , kao sto su mi poznavaoci vec , prelep, zivahan i bas gradskki kraj, a nasa ulica je nekako najvise pod

• Sandradjer
    Sandradjer

Evo jos malo lepota Barselone. Kod katedrale, sa strane gde je pijaca antikviteta je jedan mali pasaz i nalazi se keramicki foto mozaik. Simpaticno     

Posted Images

Super!

Ponesi lovu i svrati u La Roca Village ko pravi turista :D

S druge strane, ovde piše ovo:

bez ove napomene za Zone 1.

Napomena za Zonu 1 se vidi na istom sajtu kada se krene u kupovinu karte.

Ako je moj prethodni post bio neprecizan ponovicu da HolaBCN karta vazi za putovanje vozom izmedju aerodroma i bilo koje stanice u Zoni 1. Stanica Montmelo se nalazi u drugoj zoni i potrebna je doplata  od 2.5 evra.

Karta za jednu voznju vozom R2 Nord od aerodroma do Montmela je 4.10 evra. Karta za deset voznji na toj relaciji kosta 27.55 evra. 

Ako ima jos pitanja tu sam.

Super!

Ponesi lovu i svrati u La Roca Village ko pravi turista :D

pre bih rekao da se ko pravi streber spremam mesecima unapred. proci ce ta snizenja dok ja pristignem :)

U LRV su sniženja uvek, osim kada je sezona sniženja u samoj Barsi (januar i jul/avgust), that's the beauty of it.

• 4 months later...

Pre 2-3 nedelje

A2zcKxo.jpg

rotB125.jpg

yRAE52C.jpg

PdE1sVf.jpg

eI9GJLW.jpg

xRH9TfP.jpg

ZGeQT0m.jpg

U99nKXp.jpg

K4Xoilf.jpg

WArhG5n.jpg