Mr.Mxyzptlk Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 :) R2 Nord - Treba mi za T2 terminal i Montmelo. Iskopao sam da je karta samo 3 eura, kul :)
Prospero Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Super! Ponesi lovu i svrati u La Roca Village ko pravi turista :D
KnightLore Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 S druge strane, ovde piše ovo: bez ove napomene za Zone 1. Napomena za Zonu 1 se vidi na istom sajtu kada se krene u kupovinu karte. Ako je moj prethodni post bio neprecizan ponovicu da HolaBCN karta vazi za putovanje vozom izmedju aerodroma i bilo koje stanice u Zoni 1. Stanica Montmelo se nalazi u drugoj zoni i potrebna je doplata od 2.5 evra. Karta za jednu voznju vozom R2 Nord od aerodroma do Montmela je 4.10 evra. Karta za deset voznji na toj relaciji kosta 27.55 evra. Ako ima jos pitanja tu sam.
Mr.Mxyzptlk Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Super! Ponesi lovu i svrati u La Roca Village ko pravi turista :D pre bih rekao da se ko pravi streber spremam mesecima unapred. proci ce ta snizenja dok ja pristignem :)
Prospero Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 U LRV su sniženja uvek, osim kada je sezona sniženja u samoj Barsi (januar i jul/avgust), that's the beauty of it.
Recommended Posts