Jump to content
IGNORED

Gde kupiti figuricu jednoroga?

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted (edited)

Želeo bih da negde pronadjem figuricu jednoroga za poklon. Može biti od kristala ili bilo kog drugog materijala, samo da lepo izgleda.Preskočio bih Swarovski. Svi hintovi su dobrodošli.(za moderatore; ako sam omašio mesto za temu, zamolio bih da se premesti na odgovarajuće mesto)P.S. U Beogradu (eventualno može i putem pouzeća, ako postoji sajt gde se može videti kako izgleda).

Edited by laki21
Posted

bilo bi lepo da je napravish. od bilo chega, moze i simbolichno da izgleda. :rolleyes:

Posted

A ja bih zirafe, drvene... Idealno bi bilo da su u boji i raznih velicina, ne vece od 30 centimetara.Ima po raznim prodavnicama dzidza bidza drvenih macaka u raznim bojama, ali to nije to sto meni treba - pa i tu moze hint gde ima po npr. Beogradu).Danke. :)

Posted
bilo bi lepo da je napravish. od bilo chega, moze i simbolichno da izgleda. :rolleyes:
Eh, da sam sposoban za tako nešto, ne bih ovde mučio ljude...
Posted
Eh, da sam sposoban za tako nešto, ne bih ovde mučio ljude...
vidi sretjkovitju :P ako ne umes sam da napravis onda ti ni kupovni nece mnogo pomoci, kakve god da su ti namere i potrebe i ratni ciljevi. uzmes bilo kakvo kljuse il magare i zabodes mu nesto u celo i eto ti jednoroga. kad vec preskaces swarovskog cool.gif
Posted

Imaš na putu ka Grockoj, posle pumpe desno. Imaju jednoroge, lavove (bele, zlatne, bronzane), labudove, ma svašta imaju. Jes skupo, al vala zna da u'krasi dvorište.

Posted

Zasto bi se izlagao trosku? Napravi joj origami jednoroga. Odlepice!200px-BladeRunner_Unicorn.jpg

Posted

nadji kod babe ili keve onog drvenog magarcica sa Jadrana i zalepi mu rog, samo mu skini samar

Posted

... lepo konja pa mu roknes kornet na celo. Uzmi mesani toceni kod postenog Albanca. Taj se lepi ko blesav. Sladoled, ne Albanac.Humor i satiru na stranu, video ja razne u Sve za 95 prodavnicama. Zaista.

Posted (edited)
Imaš na putu ka Grockoj, posle pumpe desno. Imaju jednoroge, lavove (bele, zlatne, bronzane), labudove, ma svašta imaju. Jes skupo, al vala zna da u'krasi dvorište.
Hm, cilj baš nije bio ukras za dvorište. <_<
Zasto bi se izlagao trosku? Napravi joj origami jednoroga. Odlepice!200px-BladeRunner_Unicorn.jpg
:lol: Ovaj je iz Blejd Ranera, ako se ne varam?
... lepo konja pa mu roknes kornet na celo. Uzmi mesani toceni kod postenog Albanca. Taj se lepi ko blesav. Sladoled, ne Albanac.Humor i satiru na stranu, video ja razne u Sve za 95 prodavnicama. Zaista.
Ajd preciziraj metu, svega ti. Ako je BGD u pitanju, u kojoj si video?
Jel moze ebay?Jeftino, dostavljaju celoj planeti...
Jok, kume, nemrem to, problemi sa pay pal-om... :rolleyes: Hvala na pomoći, u svakom slučaju. Edited by laki21