November 13, 20177 yr To su bile Kanditove, i još uvek su "Samo ti" i "Volim te" dadadadada! to su te.
November 13, 20177 yr Sestra i ja tamanile Kanditovu čokoladu sa cijelim lješnjacima od 200 g, ali tako da izvadimo lešnike i pojedemo, a čokoladu damo dečaku iz komšiluka koji nije baš to imao svaki dan. Onda on posle nekoliko dana dođe sa čokoladnim bananicama da nam se oduži.
November 13, 20177 yr uvek sam se pitao zasto su u crtanim filmovima otvaraci za konzerve kao papagajke a ne ovakvi. ovo keva koristi za secer dan danas, radi kao sat. ovo je skrajnuto u spajz al ni njemu nista ne fali.
November 13, 20177 yr Meni su bili večna frustracija... Kad ostanem sam kući za vikend, a za jelo samo konzerve. I ovaj otvarač.(skoro kao situacija iz crtaća sa Silvestreom :lol: ) Nagnječene jagodice, isečeni prsti i sadrzaj konzerve svid po stolu. Ni dan danas nisam naučio kako se pravilno koristi.
November 13, 20177 yr zavisi i od otvaraca i debljine konzerve. ja nisam poznat kao strpljiv covek, a nisam bio ni kad sam bio mladji. ako ne radi odmah otvarac, napad nozem na konzervu sledio je. kakve jagodice i ostalo...