October 25, 2024Oct 25 18 minutes ago, slepa živana said: jel se sećate slamčice-kašičice? to se uz nešto dobijalo Jao daaaa! Hvala! Ali uopšte ne mogu da se setim gde i kako.
October 25, 2024Oct 25 1 minute ago, Boksi said: Jao daaaa! Hvala! Ali uopšte ne mogu da se setim gde i kako. ni ja ne liči mi na cedevitu, a imalo bi smisla
October 25, 2024Oct 25 Kad smo već tu, imam još dva maglovita: Ovo bilo u Čokolinu ili nešto tako? Spoiler Odakle se sećam ovoga i da li je unutra bilo nešto jestivo: Spoiler
October 25, 2024Oct 25 35 minutes ago, Boksi said: Kad smo već tu, imam još dva maglovita: Ovo bilo u Čokolinu ili nešto tako? Hide contents Odakle se sećam ovoga i da li je unutra bilo nešto jestivo: Hide contents Ono prvo bilo.u Čokolešniku Deda mrazova bilo i kod nas u kući, bem li ga da li bili s nečim
October 25, 2024Oct 25 U deda mrazovima su bile one bombone u obliku kvadra sa tečnim punjenjem, užasne.
October 26, 2024Oct 26 to je mrazić darko mrazić darko igra sreća slatko ljepo radost veća sve će vaše želje lako ispuniti mrazić darko
October 26, 2024Oct 26 13 hours ago, Constantin said: Podseća me na ekskurzije.... ...i svi su nam ovako, u ovakvom pakovanju, bili sokovi "Dvojni C"....i ovo nam je bio Dvojni C Kad se setim da roditelji nisu hteli ovo da mi kupuju jer pazi sad - smatrali da je to bahacenje
October 26, 2024Oct 26 1 hour ago, Shan Jan said: Kad se setim da roditelji nisu hteli ovo da mi kupuju jer pazi sad - smatrali da je to bahacenje Same here A kada bi se nekada desilo da kupe, pa se mučiš da zabodeš slamčicu, a onda roditelj uzme u svoje ruke i zabode odozdo
October 26, 2024Oct 26 13 minutes ago, Eleniko said: To se pakovanje zvali - dojpak pa nego šta nego dojenje tad je plastika bila skupa i neretko se dešavalo da ne dođe slamčica. gricneš zubima žilavi tetrapak, napraviš malu rupicu i sisaš sisu
November 2, 2024Nov 2 On 13.10.2024. at 16:07, Stela said: Cokolade su i sad skupe, a tek ce biti. Sta cemo mi zavisnici . Imam zalihe crnih Delicata 80 i 85% iz Maxija, njih najcesce i jedem. Galeb crna je super, mada kosta preko 300, ali toliko kosta i neka obicna Dorina . Delicata sa 85% kakao(a) od juče sa 200rsd poskupela na 280rsd, samo 40%