slepa živana Posted October 25 Posted October 25 jel se sećate slamčice-kašičice? to se uz nešto dobijalo
Boksi Posted October 25 Posted October 25 18 minutes ago, slepa živana said: jel se sećate slamčice-kašičice? to se uz nešto dobijalo Jao daaaa! Hvala! Ali uopšte ne mogu da se setim gde i kako. 1
slepa živana Posted October 25 Posted October 25 1 minute ago, Boksi said: Jao daaaa! Hvala! Ali uopšte ne mogu da se setim gde i kako. ni ja ne liči mi na cedevitu, a imalo bi smisla 1
aram Posted October 25 Posted October 25 @banatjanin uuuu, Krompi! Obožavao! Najbliži po ukusu pravom krompiru. 1
Boksi Posted October 25 Posted October 25 Kad smo već tu, imam još dva maglovita: Ovo bilo u Čokolinu ili nešto tako? Spoiler Odakle se sećam ovoga i da li je unutra bilo nešto jestivo: Spoiler 1 2
banatjanin Posted October 25 Posted October 25 35 minutes ago, Boksi said: Kad smo već tu, imam još dva maglovita: Ovo bilo u Čokolinu ili nešto tako? Hide contents Odakle se sećam ovoga i da li je unutra bilo nešto jestivo: Hide contents Ono prvo bilo.u Čokolešniku Deda mrazova bilo i kod nas u kući, bem li ga da li bili s nečim 1 1
zorglub Posted October 25 Posted October 25 U deda mrazovima su bile one bombone u obliku kvadra sa tečnim punjenjem, užasne. 1 2
morgana Posted October 26 Posted October 26 to je mrazić darko mrazić darko igra sreća slatko ljepo radost veća sve će vaše želje lako ispuniti mrazić darko 1 2 2
Eleniko Posted October 26 Posted October 26 Rimuje se i Mladić Ratko Ok sam ću napustiti internet... 2
Shan Jan Posted October 26 Posted October 26 13 hours ago, Constantin said: Podseća me na ekskurzije.... ...i svi su nam ovako, u ovakvom pakovanju, bili sokovi "Dvojni C"....i ovo nam je bio Dvojni C Kad se setim da roditelji nisu hteli ovo da mi kupuju jer pazi sad - smatrali da je to bahacenje
Boksi Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, Shan Jan said: Kad se setim da roditelji nisu hteli ovo da mi kupuju jer pazi sad - smatrali da je to bahacenje Same here A kada bi se nekada desilo da kupe, pa se mučiš da zabodeš slamčicu, a onda roditelj uzme u svoje ruke i zabode odozdo 1 3 1
slepa živana Posted October 26 Posted October 26 13 minutes ago, Eleniko said: To se pakovanje zvali - dojpak pa nego šta nego dojenje tad je plastika bila skupa i neretko se dešavalo da ne dođe slamčica. gricneš zubima žilavi tetrapak, napraviš malu rupicu i sisaš sisu 1
basketas Posted November 2 Posted November 2 On 13.10.2024. at 16:07, Stela said: Cokolade su i sad skupe, a tek ce biti. Sta cemo mi zavisnici . Imam zalihe crnih Delicata 80 i 85% iz Maxija, njih najcesce i jedem. Galeb crna je super, mada kosta preko 300, ali toliko kosta i neka obicna Dorina . Delicata sa 85% kakao(a) od juče sa 200rsd poskupela na 280rsd, samo 40% 1
barfly Posted November 14 Posted November 14 Dobro da sam živ, koliko sam ovoga progutao kao derle. 3 1 1
Recommended Posts