Posted March 24, 200817 yr Tvrda tabla od secera i ne znam cega jos, sa kikirikijem.Neke bele i smedje okrugle slovenacke bombone sa tzv. alpskim mlekom, skoro da uopste nisu bile slatke. U plasticnim kutijicama. :wub:Kraj sedamdesetih, pocetak osamdesetih.Nastavite niz. Edited March 24, 200817 yr by FranziskaKafka
March 24, 200817 yr neki banini iz 94. godinekupovala sam u samousluzi gorica a ni nje više nema Edited March 24, 200817 yr by orderka
March 24, 200817 yr Fructalov dvojni A. Sok od sargarepe, jabuke, i valjda marelice. Ako se secate onih uskih cetvrtastih tetrapaka. Godinama sam trazila sok koji ce bar da lici na famozni dvojni A al` nista :(
March 24, 200817 yr Mene muz smuvao na Banine .tamni vragolani, slatki oblaci, vocni poljupci...kupovao mi svaki dan...a nisu bili tako jeftini <_<
March 24, 200817 yr SoftiUh, od jagode. Glavni baja je bio onaj ko može da strpa celo pakovanje u usta i ne iščaši vilicu.
March 24, 200817 yr pekabela sladoledi (twini, cmok, leni, capri)sladoled u kuglici, mada ne znam ko ga je proizvodio (koja se posli stavi na kuku od auta :D )jaffa biscuitžvake u obliku cigareta Edited March 24, 200817 yr by Nicol
March 24, 200817 yr pekabela sladoledi (twini, cmok, leni, capri)sladoled u kuglici, mada ne znam ko ga je proizvodio (koja se posli stavi na kuku od auta :D )jaffa biscuitžvake u obliku cigaretaOvo i dalje postoji, u suprotnom bih ja pomenuo i Krašove bajadere Žvake u obliku pljuga su bile vrh™. Astibo iz Štipa.A od Pekabele - Hladiša (od kajsije valjda), odvratni Sneško, Rum koktel itd. Edited March 24, 200817 yr by henrik larsson
March 24, 200817 yr Uh, od jagode. Glavni baja je bio onaj ko može da strpa celo pakovanje u usta i ne iščaši vilicu.a kad ti pukne balun zalipiš se od kose do pola vrata? s tim da su se mogli napuhat i dupli baluni, jedan u drugome...
March 24, 200817 yr sladoled u kuglici je proizvodio ledo, kao i onaj u kutiji vanila-pistacio :wub:gladna sam.
March 24, 200817 yr Ovo i dalje postoji, u suprotnom bih ja pomenuo i Krašove bajadere ma jaffu spominjem jer mi je dosta muke zadala, nije je bilo nigdi par godina. samo tops.