Jump to content
IGNORED

Verovali ili ne

placenik

Recommended Posts

Posted

Da pocnem ja sa jednim prilogom:Verovali ili ne, tramvajski most na kome su poceli radovi u subotu, je u stvari nemacki privremeni most izgradjen 1942.

Posted

evo jos nesto iz tog doba.jedinu priliku da vide film "veliki diktator", nacisticki vojnici su imali u beogradu kad je jedan mladic zamenio rolnu nacistickog propagandnog filma sa filmom "veliki diktator". posle desetak minuta je jedan esesovac shvatio o cemu se radi, ispalio par metaka u platno, a svi vojnici su brze bolje pobegli iz sale. :)

Posted

Srbija je druga drzava u svetu po broju registrovanih stranaka po glavi stanovnika. Prva je Crna Gora :)

Posted
Srbija je druga drzava u svetu po broju registrovanih stranaka po glavi stanovnika. Prva je Crna Gora :)
Jel se to odnosi i na mobilne telefone?
Posted
Jel' moze neki dokaz za ovu tvrdnju? Cenim da nije tacna. Hrvatska (ponosno) ima X miliona stanovnika i 102 stranke koje cem, nadam se sve, izaci na izbore 24-oga studenog-a... Mrzi me da gledam koliko je X ali cenim da je 102 stranke na tih X solidno da se Hrvatska umesha u borbu za sam vrh gornje liste. Podatak o 102 stranke je sa HTVa (poreklo nekakva njihova izborna komisija).Ja razumem da mi volimo da smo prvi (ili makar drugi) u bilo cemu al' ne treba preterivati.
Posted
Ali je zato CG potpisala ugovor SSP sa EU , a Srbija nije. wink.gif
Posted

Gosn Bojan Kostres izvalio u Valensiji i ostao ziv... Naime, covek je rekao, verovatno misleci da ce time fascinirati vesele Spance, kako u Srbiji treba sprovesti spanski princip decentralizacije, tzv. asimetricnu decentralizaciju, nesto tipa, parafraziram, da Kosovo bude administrativna oblast tipa spanske Baskije, a Vojvodina kao Katalonija...Nadam se da su veseli Spanci propisno umrli od smeha na tu izjavu.Ne do nam bog da Kosovo bude srpska Baskija, mada... Na dobrom smo putu da tako (p)ostane.

Posted

Tako je to,kad se Kostresh, nakostrijeshio na pogreshnom skupu.Ja se bojim za Bojana.

Posted (edited)
Jel' moze neki dokaz za ovu tvrdnju? Cenim da nije tacna. Hrvatska (ponosno) ima X miliona stanovnika i 102 stranke koje cem, nadam se sve, izaci na izbore 24-oga studenog-a... Mrzi me da gledam koliko je X ali cenim da je 102 stranke na tih X solidno da se Hrvatska umesha u borbu za sam vrh gornje liste. Podatak o 102 stranke je sa HTVa (poreklo nekakva njihova izborna komisija).Ja razumem da mi volimo da smo prvi (ili makar drugi) u bilo cemu al' ne treba preterivati.
Evo malo sam google-ao:Srbija- 249 = jedna stranka na 30 000 stanovnikaCrna Gora- >50 = jedna stranka na 13 000 stanovnikaInace sam tekst video u Politici pre jedno godinu dana. Edited by placenik
Posted
Evo malo sam google-ao:Srbija- 249 = jedna stranka na 30 000 stanovnikaCrna Gora- >50 = jedna stranka na 13 000 stanovnikaInace sam tekst video u Politici pre jedno godinu dana.
Znači, Hrvatskoj bi trebalo preko 300 stranaka, ako žele da stignu Crnogorce.
Posted

Hrvati jebu vise od Srba, akording tu dureks...

Posted
Da, jebu i Slovence i Bosance.Ili si mislio više nego Srbi?
Posted
a ja sam mislio da mi srbi najvise lazemo... <_<
Posted

- Toпик се премешта на одговарајући ПДФ -

Posted
- Toпик се премешта на одговарајући ПДФ -
A sto je ovo odgovarajuci PDF? Verovali ili ne je u Politikinom Zabavniku preko 50 godina, a ti si nasao da pametujes :P