Hippie Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 pravi rip bi bijo kad bi neko svoje lsd iskustvo podelijo
Indy Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Pravi rip ce biti kad murija upadne na ovaj topik :DSta ima drzava da se mesa u moje dopamine <_<
Hippie Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 sjupid kaps.. al bila jedna kool... na jednom psy trance festivalu... ja zaboravila rizle u rancu, al nisam imala drogu.. ipak me uveli u sator, ostavili samu sa zgodnom policajkom koja mi rece da se skinem... skroz..... umal se ne povatasmo kad sam pocela da joj poziram onako gola
Kelt Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 a časovi OTO-a* i udisanje lepka * nije ordo templi orientis, nego opštetehničko
Kelt Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ekstazi kao eksperimentalni lek6. maj 2008. | 08:11 | Izvor: Beta Jerusalim -- Sintetička droga ekstazi prvi put je eksperimentalno upotrebljena u Izraelu, u lečenju ratnih trauma, preneli su izraelski mediji. link
Indy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Razlog više da se psihoaktivne supstance udele ozbiljno obolelima... "positive thinking" & "fighting spirit" count for bugger all. :(Good spirit doesn't fight cancer
Recommended Posts