Jump to content
IGNORED

Rock fotografija

Atreid

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, slepa živana said:

ko su ova dvojica levo?

Ovaj mamin sin dole meni lici na Maxa Willsona iz mladjih dana, ovaj sto stoji, nemam pojma. Mozda je cak i Jura po tom glupom kezu. Mozda su i neki drugi likovi? A i pitanje otkad je fotka. Po Dzoniju kapiram da je mozda iz 76 ili 77 dok su ova dvojica ziveli u studenjaku. A i Darko izgleda ko deckic, znatno mladje nego u vreme prvog Haustora.

Posted
20 minutes ago, chandra said:

Ovaj mamin sin dole meni lici na Maxa Willsona iz mladjih dana, ovaj sto stoji, nemam pojma. Mozda je cak i Jura po tom glupom kezu. Mozda su i neki drugi likovi? A i pitanje otkad je fotka. Po Dzoniju kapiram da je mozda iz 76 ili 77 dok su ova dvojica ziveli u studenjaku. A i Darko izgleda ko deckic, znatno mladje nego u vreme prvog Haustora.

jura je upadljivo rošav tako da mislim da nije on

a džoni mi izgleda kao da je 1981. kao u spotu gracija :)

Posted
21 minutes ago, slepa živana said:

jura je upadljivo rošav tako da mislim da nije on

a džoni mi izgleda kao da je 1981. kao u spotu gracija :)

Could be. Nemam pojma cak ni odakle mi slika na hardu.

Posted
On 1/17/2018 at 12:39 PM, Ras said:

AliWithTheBeatles.jpg

Posle sešna Klej pita menadžera: "Who were those fags?"

Posted

General Melchett kod Klejovog desnog ramena

Posted
2 hours ago, Meazza said:

Posle sešna Klej pita menadžera: "Who were those fags?"

Tema je rok fotografija, a na fotografiji Klej nokautira Bitlse :)

1 hour ago, maheem said:

General Melchett kod Klejovog desnog ramena

Oštro oko u gradovima!

Je l čitao neko biografiju i može li da preporuči?

Posted

Ne, OK, prenosim anegdotu koju sam cuo u dokumentarcu. :)

Posted

znao je on vrlo dobro ko su ti fegeti, ima i scena gde ali viče u kameru "I am the greatest, I am the prettiest,  the beatles want my autograph..."

• 2 months later...
Posted

Otkad sam je prvi put čuo (uživo na PBS radiju), živim u nadi da će jednog dana postati glavna pevačica Napalm Death. Kako bi to dobre najave za koncert bile.

Trol u vezi radija (mada je više za Noskičevu temu): iritira me što u Melburnu nema stanice sa 100% muzikom iil bar samo muzika i reklame. PBS mi nekako najbliži tom idealu jer kad se priča, priča se o muzici, ali zato kad se zalome neki nabeđeni umetnici isto kao da slušam talk show, ne mogu da izdržim i moram da menjam stanicu.

Posted

Iju, šta će ti reklame, božemeoprosti... Bolje da pričaju (ako baš mora, mada i mene iritira). Mada je najbolje kad uhvatiš kad su pojedinačne emisije, pošto ima onih u kojima praktično ide samo muzika).

Ja sam ovih dana počeo da maštarim o Nai Palm u kombinaciji sa King Gizzardima (festival mikrotonalne i poliritmičke glazbe)... Enivej, moja mašta može svašta.

Ekskluzivno™ za ppphorum, moj candid portret drugarice Nai.:16_relieved:

20180101_002522_BW.jpg

Posted
16 minutes ago, Indy said:

Ja sam ovih dana počeo da maštarim o Nai Palm u kombinaciji sa King Gizzardima (festival mikrotonalne i poliritmičke glazbe)... Enivej, moja mašta može svašta.

Posle prve slike koju si okačio ja sam imao (očekivane) maštarije sa Hatori Hanzo katanom. Dobar bi to remake bio, sav u pokretu i njihanju ;) 

Reklamama daleko lepa kuća, ali su nažalost najmanji zajednički sadržalac svih radio stanica ovde.