אַף אֶחָד Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 23 minutes ago, slepa živana said: ko su ova dvojica levo? Ovaj mamin sin dole meni lici na Maxa Willsona iz mladjih dana, ovaj sto stoji, nemam pojma. Mozda je cak i Jura po tom glupom kezu. Mozda su i neki drugi likovi? A i pitanje otkad je fotka. Po Dzoniju kapiram da je mozda iz 76 ili 77 dok su ova dvojica ziveli u studenjaku. A i Darko izgleda ko deckic, znatno mladje nego u vreme prvog Haustora.
slepa živana Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 20 minutes ago, chandra said: Ovaj mamin sin dole meni lici na Maxa Willsona iz mladjih dana, ovaj sto stoji, nemam pojma. Mozda je cak i Jura po tom glupom kezu. Mozda su i neki drugi likovi? A i pitanje otkad je fotka. Po Dzoniju kapiram da je mozda iz 76 ili 77 dok su ova dvojica ziveli u studenjaku. A i Darko izgleda ko deckic, znatno mladje nego u vreme prvog Haustora. jura je upadljivo rošav tako da mislim da nije on a džoni mi izgleda kao da je 1981. kao u spotu gracija
אַף אֶחָד Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 21 minutes ago, slepa živana said: jura je upadljivo rošav tako da mislim da nije on a džoni mi izgleda kao da je 1981. kao u spotu gracija Could be. Nemam pojma cak ni odakle mi slika na hardu.
Meazza Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 On 1/17/2018 at 12:39 PM, Ras said: Posle sešna Klej pita menadžera: "Who were those fags?"
Ras Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 2 hours ago, Meazza said: Posle sešna Klej pita menadžera: "Who were those fags?" Tema je rok fotografija, a na fotografiji Klej nokautira Bitlse 1 hour ago, maheem said: General Melchett kod Klejovog desnog ramena Oštro oko u gradovima! Je l čitao neko biografiju i može li da preporuči?
Meazza Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ne, OK, prenosim anegdotu koju sam cuo u dokumentarcu.
MocaVukotic Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 znao je on vrlo dobro ko su ti fegeti, ima i scena gde ali viče u kameru "I am the greatest, I am the prettiest, the beatles want my autograph..."
peralozac Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Otkad sam je prvi put čuo (uživo na PBS radiju), živim u nadi da će jednog dana postati glavna pevačica Napalm Death. Kako bi to dobre najave za koncert bile. Trol u vezi radija (mada je više za Noskičevu temu): iritira me što u Melburnu nema stanice sa 100% muzikom iil bar samo muzika i reklame. PBS mi nekako najbliži tom idealu jer kad se priča, priča se o muzici, ali zato kad se zalome neki nabeđeni umetnici isto kao da slušam talk show, ne mogu da izdržim i moram da menjam stanicu.
Indy Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Iju, šta će ti reklame, božemeoprosti... Bolje da pričaju (ako baš mora, mada i mene iritira). Mada je najbolje kad uhvatiš kad su pojedinačne emisije, pošto ima onih u kojima praktično ide samo muzika). Ja sam ovih dana počeo da maštarim o Nai Palm u kombinaciji sa King Gizzardima (festival mikrotonalne i poliritmičke glazbe)... Enivej, moja mašta može svašta. Ekskluzivno™ za ppphorum, moj candid portret drugarice Nai.
peralozac Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 16 minutes ago, Indy said: Ja sam ovih dana počeo da maštarim o Nai Palm u kombinaciji sa King Gizzardima (festival mikrotonalne i poliritmičke glazbe)... Enivej, moja mašta može svašta. Posle prve slike koju si okačio ja sam imao (očekivane) maštarije sa Hatori Hanzo katanom. Dobar bi to remake bio, sav u pokretu i njihanju Reklamama daleko lepa kuća, ali su nažalost najmanji zajednički sadržalac svih radio stanica ovde.
Recommended Posts