Gojko & Stojko Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Sa Rock'n'Roll marketa na Uiniversity of Sydney od ove nedelje popodne, slikao moj bivši kolega (njegove fotke sa ovog marketa sam već ranije kačio na drugoj temi). Share & Enjoy
Gojko & Stojko Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Marrickville Bowlo od preksinoć, opet onaj moj bivši kolega Share & Enjoy
holden kolfild Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 super fotke =) podrska je bila lokalna? vredi li da se search&enjoynuje?
Gojko & Stojko Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 On 12/9/2017 at 11:56 PM, holden kolfild said: super fotke =) podrska je bila lokalna? vredi li da se search&enjoynuje? Jeste, Čiroki pevačica gore je iz Strawberry Fist Cake, na drugoj slici su Australian Kingswood Factory (kao i na drugoj slici dole), a još su bili Bunt (prva slika dole). Ja nisam bio, ali po onome što mi je pričao moj bivši kolega koji je slikao, bio je dobro, vrede svakako ako voliš GW. Share & Enjoy
Ras Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Quote Ali, known at the time as Cassius Clay, takes on the Beatles (from L-R, George Harrison, Ringo Starr, John Lennon and Paul McCartney) in Miami, Florida, U.S., during the run-up to his title fight against Sonny Liston on Feb. 22, 1964.
MocaVukotic Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 iskoristio bih priliku da se nadovežem, tada još uvek pod imenom klej, ali je nedugo zatim razvalio mafiozu sonija listona. čisti rokenrol!
namenski Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Ne znam kako je zalutalo/zalutao u Sluzbeni glasnik, ali sigurno jedno od boljih foto svedocanstava o beogradskom rok nadzemlju i podzemlju 1980 - 2000. Tekst je doduse, onako, poprilicno tanak, ali su fotografije odlicne.
slepa živana Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 On 1/19/2018 at 7:29 PM, chandra said: Hide contents ko su ova dvojica levo?
Recommended Posts